Autók és más járművek

Az autóipar bugyraiból jelentjük: küldjetek időgépet!

Hogy látja a megbolonduló, kvótákkal fojtogatott, kétségbeesetten kóválygó autógyártást a roadsteres-bácsi-swiftes stratégiai beszerző?
Az Égéstér vendége Szunomár Ágost, aki milliószám vásárolta az alkatrészt autós mamutoktól autós mamutoknak, és mindent látott belülről.

Megjegyzés 

 1. Yoda papa

  Yoda papa

  6 napja

  Hát Karotta nem lát már mást csak villany-villany-villany világot. A magyar valóságtól már teljesen elrugaszkodott. Végighallgattam a háttérben, de már nem nem nagyon tudok azonosulni a stílusával és egyre merevebb nézöpontjával. Arról se feledkezzünk meg, hogy például Budapesten hiába cserélné le mindenki a személyautóját elektromosra a káros anyag kibocsájtás 60-80+%-át a gyárak/üzemek/háztartások és árúfuvarozás adja. Ettöl ezek nem fognak drasztikusan csökkeni. De az nem lenne nyerö stratégia, hogy télen Gizi néninek korlátozzuk a fütésigényét a régi széntüzelésü kazánja miatt, pedig lehet 10-20 autónyi szüretlen káros anyag jön ki a kéményén.

 2. János Csapó

  János Csapó

  7 napja

  Hát itt iratkoztam le, igazán sajnálom mert azt hiszem ti voltatok 2.-ik vagy 3.-ik feliratkozásom az elején. Sajnos mióta nincs a "populáris" Winkler izzadság szagú az egész. Gajdan tudná még feldobni mert más nézőpontból látja a rendszeres tagoktól eltérően, de olyan szinten nem kap szót (nem tud erőszakosan leugatni a többit) hogy fáj. Az elektromos térítés nem fáj mert idővel úgyis ránk fogják kényszeríteni, de ez nem megoldás a problémának. Túl sokat mozgunk túl nagy autókkal. Lassan 2,5 tonna egy autó és 8kg felesleges súlyától szabadulna. Pff olyan semmilyen lett, kár érte kiváló ügynök volt.

 3. alicante tosca

  alicante tosca

  8 napja

  Az autóipar bugyraiból én is tudok jelenteni. Ha fejlesztő (vagy akar buyer) vagy, nem látsz rá a nagy egészre. Ha például a kábelkorbács elvezetésért felelsz, vagy az olajpumpa villanymotor motorcontrol szoftver fejlesztése a feladatod, kb annyit tudsz a többi részegységről, mint egy tök átlagos ember, aki ezeket a videókat nézi. Beszélgetni persze lehet róla, de messzemenő következtetéseket nem lehet levonni ezekből. Akik látják a teljes képet (nyilván ők meg a részleteket nem tudják) nem igazan szoktak interjút adni. Szóval gumicsont, de ahogy látszik, én is rágtam rajta egyet, mert kommenteltem :)

 4. Balázs Cserta

  Balázs Cserta

  8 napja

  A megoldást jelentheti a nagyméretű földalatti parkolóházak kialakítása. Ez nem megy egyik napról a másikra természetesen. Illetve, a teljesen önvezető rendszerek kiépítése, ahol miután az illető kiszált az otthonánál a belvárosban a járműből, a gépjárművet elküldi önvezető módban az egy távolabb lévő parkolóállomásra, ahol tölti magát. Ez is egy elképzelhető megoldás, ami szintén nem néhány éves távlat. Szeretnék némi kritikával is élni. Mivel ugyan ez egy beszélgetős interjú, mégis úgy látom, hogy aki az interjút készíti nagyon sokat beszél arányaiban, és szerintem aránytalanul sok időt vesz el a saját véleményének kifejtésére és nem hagyja az interjú alanyát kifejteni a saját mondanivalóját. Érdekes valamennyire amit ő mond, de ez nem megfelelő hozzállás szeritnem egy ilyen helyzetben. Túlzottan megszokta azt a környezetet amikor egyedül ő beszél és egy olyan műsort készít. Ide ez a megközelítés nem szerencsés.

 5. Károly Kiss

  Károly Kiss

  8 napja

  Ágostnak, igaza van. Autóipari beszállítónál, dolgozom. És, 1 Apró pici alkarész, Legyártásához, ahhoz, hogy az sorozatgyártásban, nagy tételben, Előállítható, legyen kell, legalább másfél, év.Hiszen, onnantól, hogy megkapják, a rajzot, Ki kell találni, hogy sorozatban, hogyan lehet gyártani, ahhoz kellenek, gépek, gépsorok, emberek akik értenek, hozzá, És, akkor, ha valahol valami probléma adóik, még azt is meg kell oldani... Bármilyen fémből, készült dolog legyen is az. Elég 1 egyenesség, Vagy ilyen mikronokban mérhető, tűrés. 1 minkron, 0,001 mm. És, ez, Kínában is ugyanennyi idő. A baj Európában az, hogy a politikusokat, nem foglalkoztatja az idő. Ha 2032-re, Teljesen elektromos, autókat akarnak csak, Azt legalább 1998-ban, be illett volna jelenteni. Hiszen akkor van 5 modellciklus tervezni. A full, elektromossal, Karotta, Sajnos, én még mindig nem bírok, közösséget vállalni. Ahol, én használom, 98% országút. Meg autópálya, alkalmatlan, Napi 250-300 Km-re. hamár Zöld akarnék, lenni, Akkor üzemanyag cella. Bár a Kormány még mindig, nem fogta fel, hogy az ország, a Budapest vége tábla után, kezdődik. Ott meg csak, kevés nagyváros van. Elővárosi, használatban, ha csak mindenki intéz, 1 Szombati bevásárlást, Vagy, Munkába jár, országúton, Cégnél, nem tölthet. Mekkora a jó hatótáv ha dugó nincs? és mehet folyamat 90-el? Az akku, oda nem való. És pont. Az üzemanyag cella viszont jó lenne. 5 perc alatt feltöltöd, és mész az utadra. Svájc, Ausztria, Szívbaj nélkül megugrotta. Még a Németek is dolgoznak rajta. Felteszem a kérdést. 1 Volán társaságnak, melyik lenne jobb? Bemegyek a telepre 300 Km-után, és hagyom a buszt 5-6 órát tölteni, Vagy bemegyek, 10 perc alatt tankolok hidrogént, és megyek tovább? A töltögetős, Hidrogén, Ha, nő a hatásfok, és csökken a költség. meg fogja ölni, a konnektoros technikát, szerintem. Annyi előnye lesz....

 6. Dániel Kelentey

  Dániel Kelentey

  9 napja

  Ezt legközelebb a Karotta Közlönybbe légyszi. Ez itt az Égéstér, az autózásról, az meg a Közlöny a villanyautózásról. De miért van az, hogy amiben Karotta van benne, ott csak és kizárólag a villanyhajtásról és a Tesla nagyszerűségéről lehet szó? Karotta meg menjen át a Villanyautósok.hu-hoz, ott a helye, ott vannak a hozzá hasonló villanyfundamentalisták.

 7. Gábor Juhász

  Gábor Juhász

  9 napja

  Amikor a belvárosi autózás kérdését feszegettétek, akkor az egyik legvalósabb jövöképet kifelejtettétek, azt hogy a belvárosok autómentesek lesznek. Nyugaton ez egy komoly trend, Amszterdam, Koppenhâga, London...

  • Gábor Juhász

   Gábor Juhász

   9 napja

   Hát igen, de ez már egy másik téma. 👍

  • Dániel Kelentey

   Dániel Kelentey

   9 napja

   A belváros lassan lakosságmentes lesz, mert egyszerűen Budapesten képtelenség normális életet élni. És nem az autók hugyozzák össze a lépcsőházat, és nem az autók ordítoznak éjjel 2-kor, és nem az autók szarába lép bele az ember a járdán.

 8. Tibi fiú

  Tibi fiú

  10 napja

  Sok érdekesség volt!

 9. Gábor Nyemcz

  Gábor Nyemcz

  10 napja

  Szegény embernek nem lesz elektromos autója... Ahogy jobban elterjednek az elektromos autók olyan mértékben fog drágulni az áram, hogy beszartok.

 10. FreestylerAlbert

  FreestylerAlbert

  10 napja

  Nem a Gyuri a mi kis falunkból? :D

  • Dániel Kelentey

   Dániel Kelentey

   9 napja

   De akkor Karotta meg a polgi, mert mindig igaza van, akkor is, amikor nincs ;-)

 11. László Blue

  László Blue

  10 napja

  Az utolsó mondatokhoz. A kis, 349kg 2 személyes autók, miért nem kapnak indokolt nagy támogatást, és a 1200, pláne 1500kg feletti autók, indokolták nagy adókat? Egy 0,8-1,4L fogyasztó microcar miért nem tizede annyiba kerül, mint egy céges 2.0 bármilyen diesel? Miért kap rengeteg támogatást az az 50-100e autós, aki naponta ingázik egy 1,5-2 millios városban az aglomeracioból? Azt megértem, hogy a metró túl drága, mert ha egy vonal 100.000.000.000 becsült, akkor a felét, 3x több idő alatt, 4,69x áron kell megépíteni. (MSZP) És ez nyugaton sem néz ki sokkal másképp, csak ott másképp lövik be az árát az elején, és nincs 6 hónapos határidő (karácsony) aztán a tenderen 1 évvel később, sunyiba 18 hónap, és korlátlanul igényelhető költségvetés van. Mind1 ki nyer, a főváros, minden döntéssel veszít. Kimondottan gyűlölöm az 1500 kg feletti, egyedül ingázók otthonról autósokat! Akkor is, ha leírható a céges adókból. Ti, mezei polgárok, mi a véleményetek?

  • László Ördög

   László Ördög

   6 napja

   Robogozó embert se sokat látok. Abból is lehetne több. Ha csak évi 4-6 hónapot hagyná otthon az X5, Q7-et mindenki jobban járna.

 12. Jzsef Vgh

  Jzsef Vgh

  10 napja

  A 45. perc környékén...Nagyon kicsi profittal dolgoznak a nagy gyártók...Valahogy mégis tudnak egy enyhe kis profitot termelni akkor is ha milliárdos büntetéseket kell kifizetni (A VW manipulációs botrány eddig már 30 milliárd Euró körüli összegbe kerülhetett), vagy varázsolnak elő a semmiből elektromos autó stratégiákat, gyártási kapacitást, beszállítói hálózatot, platformot ( VW ID). És akkor is ha a nyakunkon egy válság, csökkennek az eladások ( Corona). Csak nekem büdös a történet? Mennyi profitot könyveltek el láthatatlanra akkor a dieselbotrány és válságok előtti idöszakban?

  • Dániel Kelentey

   Dániel Kelentey

   9 napja

   Nagyon kis profitRÁTÁval dolgoznak. Van jó sok profit, de ehhez jó nagy volument kell eladni

  • Jzsef Vgh

   Jzsef Vgh

   10 napja

   Hálózati oldal...Na az eddig is úgy volt, hogy kínálat kiszolgálta a keresletet...ahol korábban szántóföldek, vagy mocsár volt, most évtizedekkel később városrészek vannak és nem áram nélkül....

  • Jzsef Vgh

   Jzsef Vgh

   10 napja

   1.10 környékén. Nem is értem mit akar mondani. Egyrészt miért kellene a belvárosban bárkinek is töltenie? Mindenki töltsön ott ahol lakik. (Vagy egyáltalán mit keresnek autók a belvárosban?) Másrészt meg miért kellene ez miatt parkoló helyeket megszüntetni? A parkolás és töltés együtt nem is működhet? Egy hosszan parkoló autónak nem kell gyorstöltö, bármilyen lassú megoldás jó lehet egy belvárosban parkoló autó esetén, csak mondjuk legyen minden parkolóhelyen egy ilyen.

 13. Smash Péter

  Smash Péter

  10 napja

  a dislike-olóknak üzenem, hogy lehet aggyal kellett volna születni... RIP szüleitek (a "bár anyátokat boldoggá tettem" kommentet nem merem hozzáfűzni... mai világban nem szabad...)

 14. istiRmusic

  istiRmusic

  11 napja

  Pff 😒..rendezte, kérdezett, válaszolt, élvezte: Karotta... Jó lenne egy vélemény cikk Ágosttól, abból talán megismernénk az Őőő mondanivalóját is.🤔

 15. János Janurik

  János Janurik

  11 napja

  Lehetne, hogy neha ne a Karotta legyen?! Annyira unom a vilagvege, csak az elektromos auto dumat. A sajat blogjat mar jo ideje nem nezem. Azok az irdatlan csusztatasok amivel sokszor ervel meg bicskanyitogato (meg hogy a vw az emisszio miatt gyart inkabb villanyautot.... nana mert a profitra szarik mi?! Ez mint a sajat velemenyet alatamaszto informacio...., eddig birtam hallgatni).

 16. Richard S.

  Richard S.

  11 napja

  A súlycsökkentős emisszió csökkentést én nagyon tudnám értékelni hogy egyedül munkába járni egy jobb súly lóerő arányú autóval tegyem meg. Sajnos a rendőr nem azon a véleményen lesz hogy ej de jó hogy feles leges súlyt nem cipelem és az ülőhelyek számát jobban kihasználom. Az átlagosan 8 kiló felesleges súly rám sajnos hatványozottan igaz :( Mert ami a szedán csomagtartójába nem látszik az nem is zavar. De megígérem hogy kipakolom !

 17. motionless in white

  motionless in white

  11 napja

  MűhelyPNR-el mi a helyzet? Mikor lessz folytatás?

 18. Vásárló Akadémia

  Vásárló Akadémia

  12 napja

  Kiemelkedően érdekes beszélgetés volt, belelátni az autóipar takarásába. Gábor érvelését egészíteném ki, miszerint az otthoni (utcai) áramfelvételt tehermentesítheti a munkahelyi töltés. Számos egyéb alkalommal illetve helyen is parkolunk, ahol szintén tölthető az autó: bevásárlás, étkezés, kultúra és szórakozás (mozi, színház, múzeum...), sportlétesítmények (uszoda, wellness, konditerem, stadion...), ahol jellemzően eltöltünk egy áram-feltöltésnyi időt, amellyel akár egy hétig is gurulhatunk. A másik, ami eszembe jutott, méghozzá az autógyárak profitképzése kapcsán, az a korábban szintén Gábor által említett szolgáltatási oldal, amiben a Tesla az úttörő. Tamás

  • Péter Friedrich

   Péter Friedrich

   10 napja

   Meg az általad felvázolt töltési megoldásban az a jó, hogy szerintem a munkavállalók nem feltétlen fognak lelkesedni a töltésért. De egy pláza lehet jobban, ha cserébe több időt töltesz el ott. Meg lehet sok kicsi töltés sokra megy.

 19. Gábor Bakos

  Gábor Bakos

  12 napja

  "kvótákkal fojtogatott autóipar" Ó milyen bulvárosan, ócskán manipulatív megfogalmazás, megszakad a szívem szegény autógyárakért. Ha nem lennének nehezen teljesíthető kvóták,, akkor a környezetre magasan szaró autógyárak még 50 évig bohóckodnának mindenféle kamuhibridekkel meg gányolt hülyeségekkel.

 20. mihaly terhes

  mihaly terhes

  12 napja

  Ezt a szenvedést….

 21. Gábor Páli

  Gábor Páli

  12 napja

  10 perc után bealudtam, félelmetesen unalmas rész, inkább a matekérettségi feladatok 2 órás video, mint ez

  • Ferenc Agardi

   Ferenc Agardi

   11 napja

   45-50 perctől a fenntarthatósag környezeti hatások témák pl kötelező olvasmanyba illők!

  • Ferenc Agardi

   Ferenc Agardi

   12 napja

   Javaslom ilyenkor a 1.5 X sebességet. ;)

 22. simeszbalesz

  simeszbalesz

  12 napja

  Fura nekem, hogy inkább nem tetszett ez a rész a legtöbbeknek. Szerintem ez egy NAGYON KAFA gondolkodós Égéstér volt az autózás közeljövőjéről. Szóval én meg ritkán adok hüvelykujjat videókra, de erre ment.

 23. boros attila

  boros attila

  12 napja

  Az erőmüvekel,a repülökel,a hajokal mi ujság ök nem kibocsátok?!

  • györgy rajz

   györgy rajz

   8 napja

   A helyesírással meg mi újság? Az nem érdekes ?

  • Jzsef Vgh

   Jzsef Vgh

   11 napja

   De...Nem tudtad?

 24. adika6234

  adika6234

  12 napja

  1:03:20 a mai tizenévesek most pl inkább Forzáznak, mint vesznek/gyűjtenek valami régi roncsot/roncsra

  • Ruskó Gergő

   Ruskó Gergő

   12 napja

   Hát én 20 évesen hála istennek ilyen barátikört alakítottam ki. Én vettem egy szakadt wartburgot, valakinek kettes golf gtd van, másik haveromnak e28 bmw van, sőt egy nagyon gyártás eleji Suzuki Samurai is van a csapatba. Persze azért hetente összeülünk forzázni is😅

 25. István Bakó

  István Bakó

  12 napja

  Én bízok az elektromos autózás jövőjében, pontosabban remélem, hogy a belsőégést leváltja valami ami kevésbé pusztítja a környezetet. A kiépítendő elektromos töltőhálózattal kapcsolatban felmerült végre olyan téma, amivel eddig nem igazán találkoztam. Az energiát meg lehet termelni, oké, még a szükséges átviteli kapacitással rendelkező hálózat sem teljesíthetetlen kihívás, viszont - és most csak Budapest belső kerületeire gondolva - a kellő mennyiségű "delej" biztosításához olyan hálózati elemek kiépítése szükséges, pl. egy alállomás, ami ismereteim szerint 100 milliós nagyságrendű beruházás és a helyigénye kb negyed hektár. Találj szabad helyet erre a belső kerületekben és olyan önkormányzatot amelyik "oda is adja" a hálózati engedélyesnek egy ingatlanfejlesztő irodaházas/bérlakásos igényével szemben... A közvilágítási hálózatról pedig egy minden igényt kiszolgálni képes elektromos autó töltő rendszert megtáplálni, hogy is mondjam, vannak kétségeim. Amennyire én látom az akkumulátorok mellett a másik szűk keresztmetszet a villanyautózásnak már a jelenében is a villamosenergia hálózati infrastruktúra, legalábbis a sűrűn lakott/beépített városi környezetben. Ez utóbbi szükséges mértékű fejlesztése nem tudom képes lesz-e tisztán piaci alapon megvalósulni.

 26. Quercuscerriscerris

  Quercuscerriscerris

  12 napja

  Maradok a motornál.

  • László Ördög

   László Ördög

   6 napja

   Tehát dobjam ki a motort(robeszt) és vegyek v8-at?🤔 Oké ,így nem is olyan vészes ez a bolygó mentés! 😂 Gréta előbb is mondhatta volna! 😆

  • László Blue

   László Blue

   10 napja

   Karbis? Én kidobtam, mert több a károsanyag kibocsátása, mint a 8 hengeres euro 2-es autóknak. Elektromosra, meg nincs love. Pedig van annyi cellám, hogy 10km is elég akku parkot lehetne össze rakni.. Csak az nem EU-s, meg TŰV. 🤪😂😁

 27. Final Sale

  Final Sale

  12 napja

  A szándék nemes, viszont: - akit nem érdekel a villanyautó, az nem nézi/dislike-olja/reklamálja a tartalmat.(((Mert jellemzően vagy belső égésű (használt) autót vett, használ, vagy venni vagy épp eladni akar és ezekben a témákban vár valamilyen információt))). - akit meg érdekel a villanyautózás annak meg nincs benne érdemi info. (((Nem is lehet, mert az autógyártók nem engedik csak úgy ki ezeket a "komolyabb" információkat, ahol/akinél ilyen információk vannak, ott már komoly szerződés részek léteznek ezekre vonatkozóan (jellemzően a fejlesztés, stratégiai vezetés))).

 28. György Muráti

  György Muráti

  12 napja

  Használhatóság szempontjából a Suv-nál (35:10 )nem hinném hogy jobb alternatíva egy hagyományos autó karosszéria .

  • Dániel Kelentey

   Dániel Kelentey

   9 napja

   @Attila Bergkessel úgy viszont igaz

  • Attila Bergkessel

   Attila Bergkessel

   9 napja

   @Dániel Kelentey Nem a fogyasztásra írtam. Helykínálatra.

  • Dániel Kelentey

   Dániel Kelentey

   9 napja

   Az egyterű sem fogyaszt kevesebbet mint egy SUV...

  • Attila Bergkessel

   Attila Bergkessel

   12 napja

   Egyterű? Kombi?

 29. Nándor Nagrand

  Nándor Nagrand

  12 napja

  Lehet hogy az autók nagy része csak 25-30%-ban kihasznált, de a hátad mögött lévő könyveket sem olvassa senki és gondolom nem olvasod őket át hetente. Az általad felvázolt perspektívából, azok is 60-65%-ban fölösleges tárgyaknak tűnhetnek.

  • Zsolt Moldván

   Zsolt Moldván

   9 napja

   rossz hasonlat. ha a könyv nem kell, viszonylag egyszerűen, költséghatékonyan és környezet kímélő módon tárolható és/vagy megsemmisíthető, átruházható. a fostaligák meg leginkább elfoglalják a városi köztereket.

  • László Blue

   László Blue

   10 napja

   @Péter Tóth Én sem cipelem őket, napi szinten, sőt 4 új használt könyvvel lettem gazdagabb. Pl Boccaccio, amit tanultam sem olvastam, mert nekem más volt a választott kötelező. Az alapfokú műveltség gerince a könyv 2021 ben.

  • Péter Tóth

   Péter Tóth

   10 napja

   Csak a könyveket nem kell fenntartani. Nem kell őket fizetni és karbantartani, javítani.

  • rocko44444444

   rocko44444444

   12 napja

   az akkumulátor többszáz kilós súlya se zavarja.

 30. Laszlo Bauer

  Laszlo Bauer

  12 napja

  Az autó választással az a baj hogy tényleg sokszor csak egy kisautó kéne, de amikor kell a nagyobb akkor a kisautó semmiképp sem jo. Ekkor jön az hogy akinek nagyobb autó kell az mit tud csinálni? Ha évente 3x bérel egy egy hétre nagyobbat az annyi plusz költség hogy a nagyobb autót olcsóbb fenntartani és uzemeltetni egész évben, mert amikor elég lenne egy kisautó de csak nagy van, azzal el tudok menni egyedül dolgomra. Fordítva már nem megy.

 31. Krisztián Lévai

  Krisztián Lévai

  12 napja

  1:59 😭

 32. Rigó Fütty

  Rigó Fütty

  12 napja

  Átlag ember nem tud nagy hatótávú elektromos autót venni. Amire pedig használtan megveszed, majd megfullad a saját hűtőfolyadékában mint a tesla (egy 1000 ft szimering tömítettlensége miatt amit nem kapsz a bárdiban). Kellemes jövőkép 😂

 33. Bálint Magyar

  Bálint Magyar

  12 napja

  Hát igen...európa valahogy minden stratégiai szektorát fénysebességgel pusztítja le...autóipar, mezőgazdaság stb. Gábor, ne haragudj, de te nem optimista vagy. Végtelenül naív! Bocs, de ez van. Én végtelenül pesszimista vagyok. Már abban kezdek gondolkodni, hogy a gyerekeim újra lóval fognak járni mint a szüleim, kombájn és tehergépjárművek helyett pedig ökröt és bivalyt fogok használni. Mert nem lesz elég akku, negyven év múlva nem lesz belső égésű motor, vagy megfizethetetlen lesz. Ti pedig a városokban éljen haltok az elektromos autóitokban, mert belső égésű motorral hajtott gépek nélkül nem lesz ami megtermelje és szállítsa azt a mennyiségű élelmiszert, amit a mai szörnyvárosok igényelnek. Valahol a kettőnk véleménye között megáll ez az őrület, vagy vége lesz a mai világunknak.

 34. Hunor Honor

  Hunor Honor

  12 napja

  Ez Winkler nélkül dögunalom.

  • Vásárló Akadémia

   Vásárló Akadémia

   12 napja

   Akkor kövesd az ő csatornáját, a többieknek meg hagyd meg a szakmaiságot. :)

 35. flame04ful

  flame04ful

  12 napja

  Amíg nálunk (vagy leginkább itt)😂 a 10 év körüli autókat tudjuk az eredeti árához viszonyítva aprócska gondok miatt a porba fikázni, addig a gazdagabb országokban Volvo V60-t részben a "jó híre" + a gari lejártja miatt lecserélték 3 évesen! :)))) Na jó reggelt!

 36. Sándor Spiel

  Sándor Spiel

  12 napja

  Ez most komolyan ÉGÉSTÉR?!?! Ágost biztosan jó szakember, de ennek minden más címet tudnék adni, csak nem a sok év alatt megszokott, megszeretett "Égésteret". :( (Még soha sehol nem adtam dislike-ot, erre sem fogok. Pedig... )

  • Dániel Kelentey

   Dániel Kelentey

   9 napja

   Ágost egy beszerző. Abban biztosan profi, de mi köze a villanyautózáshoz?

 37. Gabor Nemes

  Gabor Nemes

  12 napja

  nem kicsit unalmas a pali, egy mezei beszerző vagy beszerzési csoport vezető egy multinál olyan alacsony szinten van, hogy igazából semmit sem lát a lényegi stratégiai, technológiai döntések hátteréről, a főmérnök meg nem fog megszólalni mert másnap kirúgnák plusz pert akasztanának a nyakába

 38. MSC

  MSC

  12 napja

  Hát pusztuljon az elektromos hajrá dizel.

 39. Vanessa Cage

  Vanessa Cage

  12 napja

  More ebbű baj lesz. 2 év kuss van! A szerződésben ilyen helyeb,nem?!

 40. Sándor Maróti

  Sándor Maróti

  12 napja

  Inkább ne hívj meg senkit ha nem akarod hallani!!!!!És csak BESZÉLJ !BESZÉLJ ! BESZÉLJ!

  • János Nagy

   János Nagy

   12 napja

   8-szor pörgettem előre, mindig Karotta beszélt!:)

 41. Zsolt Kis

  Zsolt Kis

  13 napja

  16 percet néztem, túl vontatott nekem a srác stílusa :(

  • Zsolt Kis

   Zsolt Kis

   9 napja

   @Tibi fiú Egyszer lehet, hogy ráveszem magam.

  • Tibi fiú

   Tibi fiú

   10 napja

   Kár pedig utána sok érdekesség volt....

  • Gábor Juhász

   Gábor Juhász

   11 napja

   Én 6 percig bírtam

  • Hunor Honor

   Hunor Honor

   12 napja

   Én annyit se...

  • Péter Péter

   Péter Péter

   13 napja

   1,5X lejátszási sebességgel simán nézhető

 42. Péter Péter

  Péter Péter

  13 napja

  Nekem kicsit olyan érzésem volt, mikor egy villanyautós cikk alatt olvasom a villanyautózás "FÉLELMEI" kommenteket: Honnan lesz elég áram?, mi lesz kelet-európa autóival? mit fognak ők használni? honnan pótolják majd az üzemanyagból kieső adót?..... és "TANÁCSAI: ne vegyenek az emberek SUV-ot, járjanak az emberek kisebb autóval, ha belsőégésű autód van és rövid távon használod, akkor ne tankold tele a súlyfelesleg miatt, minden kacatot dobálj ki az autóból. Röviden összefoglalva ez volt a téma.

 43. Viktor Barna

  Viktor Barna

  13 napja

  Első

  • alfonz senki

   alfonz senki

   12 napja

   Bárcsak én is egyszer első lehetnék. Nagyon sokat kell még fejlődnöm hogy elérjem ezt az álmot. De ígérem nem adom fel. Büszke lesz egyszer rám a családom.

  • Tamás Denem

   Tamás Denem

   12 napja

   Gratulálok, hogy elérted az iskolaérettséget.

  • Ferenc Szabó

   Ferenc Szabó

   13 napja

   Nagyon nagy király vagy, Gratulálok! :)

Következő