Autók és más járművek

Így NE hirdesd az autód: az autóeladás pokla!

#hirdetés #totalcar #használtautó
Nem tűnik nehéz feladatnak, de azért akad buktató: az autóhirdetést elég sok helyen el lehet rontani. Ha például a Jóautók.hu-n, vagy a Használtautó.hu-n hirdet az ember, sokat segítenek az előre kitöltött mezők, viszont a Facebook Marketplace-en már lehetnek problémák. Most azt vesszük végig, mire érdemes figyelni, ha olyan hirdetést akarunk feladni, ami esetleg el is adja az autónkat.

Megjegyzés 

 1. Katotemoshi

  Katotemoshi

  Órája

  Ez egy faszság. Mi a baj azzal, hogy kitakarod a rendszámodat? Semmi köze senkinek

 2. Attila Szobránci

  Attila Szobránci

  Napja

  Lehetne egy olyan videót is készíteni, hogy mit kell elszenvedni egy általános hirdetés (nem kizárólag autó) feladójának az érdeklődőktől..... :D (én most ebben a cipőben járok)

 3. Attila Szobránci

  Attila Szobránci

  Napja

  Ezt le kéne adni fő műsoridőben, hogy mindenki láthassa... :D

 4. Furries must die

  Furries must die

  2 napja

  Azért az eladási szándékot érdemes lehet megindokolni, hogy tudja a vevő, nem azért adod el mert már túl sok pénzt zabáltak a hibái vagy ilyesmi

 5. Volodimir Bagan

  Volodimir Bagan

  3 napja

  Nem írják az évjáratot 😑

 6. xixx najn

  xixx najn

  3 napja

  ( ° °)

 7. Gyula Seres

  Gyula Seres

  4 napja

  Az a baj, hogy ilyen emberek nem csak hirdetnek, de szavaznak is....

 8. Kelpo Johny

  Kelpo Johny

  4 napja

  Na ez hatalmas lett, és mindem szava igaz, tényleg rengeteg ilyen modoros gyökér hirdet mindenhol, nekik ajánlott ez a vidi erősen!😅 A Wolfgangot én is támogatom!😅

 9. László Takács

  László Takács

  4 napja

  "Amit az autóról tudni kell ..."

 10. Etyere Petyere

  Etyere Petyere

  4 napja

  02:08 T.i. az autó ne billegjen . Semmikèppen ne billegjen ! Nem billeghet !

 11. Heide Knight

  Heide Knight

  5 napja

  "wolfgang" amadeus mozart

 12. Szilvia Csákiné Mátyás

  Szilvia Csákiné Mátyás

  5 napja

  Eladó Ople aut

 13. ákos dlouhy

  ákos dlouhy

  5 napja

  Mindenki hirdessen ahogy akar,amit diktál az agya...legalább tud az ember szelektálni

 14. Norrisz Csak

  Norrisz Csak

  5 napja

  Ezeket a tudatlan egysejtűeket osztom màr pár éve 🤣🤣🤣 A bármit meghallgatok az meg tuti hogy egy lefosott kilométerkő.... A facebook hirdetők 90%-a írástudatlan és fogyatékos🤣🤣😁

 15. A&N DIY

  A&N DIY

  6 napja

  Szia Anti! Nagypapám gyerek koromban azt mondta: "jegyezd meg fiam..... Ami mindenre jó az valójában semmire sem való!" A facebook az pont egy ilyen dolog. Én például egy éve töröltem magam és semmivel sem vagyok kevesebb vagy szomorúbb. Sokkal több időm maradt értékes dolgokra, mint pörgetni a szellemi szákutcában ragadt emberek hozzászólásait, és kiakadni hogy hol tart az emberiség.

 16. Zsolt Kis

  Zsolt Kis

  6 napja

  Tavalyelőtt vettem új autót. Amíg kerestem, csak olyan autókat mentem el megnézni, aminek a hirdetője tudott helyesen írni. Az ilyenek, hogy "ne raboljuk egymás idelyét", "lyön-megy" stb helyesírási hibák vagy akár az elgépelések (nem egy elgépelés, hanem minden 2. szóban), ezek szóba se jöttek, lehetett bármilyen autó is az. Aki két egymást követő szót nem tud helyesírási hiba nélkül leírni, az képzelem milyen jó gazdája lehetett az autónak. Hogy hogy függ össze a helyesírás és az autó állapota? Helyesen írni a legalapvetőbb emberi tudás, amit ha az ember kijárta az iskolát, nehezebben kellene elfelejtenie, mint biciklizni. Ha erre nem képes valaki, akkor honnan tudná, hogy pl milyen időközönként és miért kell olajat cserélni egy autóban? És ezzel nem azt mondom, hogy aki helyesen tud írni, attól csak hibátlan állapotú autót lehet venni, de aki olyan hülye, hogy írni se tud, attól műanyag kanalat se vennék.

 17. István Szücs

  István Szücs

  6 napja

  Remek videó van benne igazság. :)

 18. Tibor Orbàn

  Tibor Orbàn

  7 napja

  milyen szép hangja van ennek a dízelnek kár hogy 1.4 benzines 🤣

 19. Dávid Varga

  Dávid Varga

  7 napja

  kedvencem: "amúgy csak felteszem ide , kiwi vagyok mennyit adnátok érte"

 20. Krisztián Kerekes

  Krisztián Kerekes

  8 napja

  Érvényes magyar okmányokkal 2023/5 = most hoztuk be kintről, így ha kivárod a honosítást és kifizeted a díját máris érvényes lesz 2 évig!

 21. Béla Fábián

  Béla Fábián

  8 napja

  Hülye gyerek!

 22. Norbert Kiss

  Norbert Kiss

  8 napja

  🤔 ✍️Feléget✍️ültessük✍️a✍️motorháztetőre.

 23. D. Dusán Kapás

  D. Dusán Kapás

  8 napja

  Ha néznék is túlságosan gyengeelméjüek ahhoz hogy megertsek

 24. Zsolt Huszárik

  Zsolt Huszárik

  8 napja

  A rendszam kitakarasa pl Angliaban igen csak hasznos. Nem azert mert takargatni valoja van valakinrk hanem azert mert ebben az orszagban bizony konnyen klonozhato a rendszam. Ez lehet az oka Magyarorszagon is szerintem.

 25. Tamás Kisely

  Tamás Kisely

  8 napja

  Persze, adjunk meg alvázszámot, aztán a CarVertical random hibákat dob ki. Csodálatos piacvezető szolgáltatás :)

 26. Gàbor Nèmeth

  Gàbor Nèmeth

  8 napja

  10:52 milyen szép lett a prius lámpája a "frod" escort után :D

 27. Ferenc K.

  Ferenc K.

  9 napja

  Szépen viselkedik a kertben 😂😂😂😂😂

 28. Zoltán Hamar

  Zoltán Hamar

  9 napja

  3:25 na végre valaki kimondja, remélem, felfogják a svindlisek is. 3:41 én pont ezért nem szeretek vásárolni marketplace-ről ha megkérdezem, hogy milyen motor, váltó, és meghajtás van benne, azt válaszolják, hogy minden le van írva. 11:43 igen, ennek is de örülőőőőőőőőőőkkkkkkkkk, meg hogy hívj fel, mert nincs időm írosgatni. - Tényleg egyszer kellene mindent leírni. - Amikor meg felhívom 20 percet magyaráz a semmiről, hogy ez milyen jó, annyit fényezi, hogy már a karosszéria is lekopik róla. 20 perc után felteszek egy kérdést, és azt válaszolja, mit kukacoskodok egy ilyen olcsó autóval?

 29. Gábor Horváth

  Gábor Horváth

  9 napja

  Helló, nekem az tetszik az autós hirdetésekben a: gyári kilométer 240e km. Most a gyárban tettek bele gyárilag annyit és úgy adták el vagy mi??

 30. Béla Király

  Béla Király

  9 napja

  4:44-nél, "van normális fotó...." tényleg minden rendben, ahogy írja a hírdető a "Fényezés: szürke", ennyi. Csak a fehéregyensúllyal lehet valami hiba, mert "kicsit" a szürkének ez egy 51. árnyalata (sem) lehet. :)

 31. Erisen

  Erisen

  9 napja

  Wolfgang Polo. :-))))) Kibeb'szott sok gyökér él kishazánkban. Én amúgy autót is úgy adtam el akár házat vagy bármi mást,hogy egy rövid tömör leírás és (műszaki)adatok, aztán pontokba felsorolva az előnyök és hátrányok. 0 sallang meg melléduma. Eddig mindig bevált ez a módszer.

 32. alias dugóhuzó

  alias dugóhuzó

  9 napja

  3:25-3:40 úgy hamis ahogy van.

 33. M M

  M M

  9 napja

  A rendszámnemkitakarással nem igazán tudok azonosulni, legfőképpen azért, mert a zavarosban halászó polgártársaink pont az olyan balekok rendszámát klónozzák le ha szükségük úgy hozza, akik azzal együtt rakják ki ide-oda az interneten. Aztán meg jön a szopóroller.

 34. András A

  András A

  10 napja

  Kenvencem a "posta előre utalással"

 35. doktorur88

  doktorur88

  10 napja

  100 ilyen hirdetőből, 99 "szia uram"

 36. Mate Tv

  Mate Tv

  10 napja

  Ez a totalcar leg humorosabb videoja Rohadt vicces hirdetesek vannak😂😂😂

 37. Bence BANYAI

  Bence BANYAI

  10 napja

  Hidegen füstöl,melegen elhagyja Koppanásmentes futómű Enyhén jégkáros Stb.stb.stb. A legjobb egy Renault hirdetés volt sok-sok éve,enyhén sérült és egy fotó volt a hátsó lámpatestről 🤣

 38. KrumpLEE89

  KrumpLEE89

  10 napja

  Nem mindennel értettem egyet vagyis inkább csak egyel, a kategória váltásos dumával kapcsolatban. Azzal csak megerősíteni akarják az emberben, hogy nem azért adja el az autót, mert a fasza kivan a sok bajával és nem hajlandó rá költeni többet, hanem csak meg kel váljon tőle mert; nagyobb kell, tágasabb kell stb.

 39. Tomy

  Tomy

  10 napja

  " Nem köcsögduda" xD

 40. Máté Schunk

  Máté Schunk

  10 napja

  Azt még hozzátenném, hogy én annó hiába írtam meg jól az autó típusát és ilyeneket a Facebook moderáció után / kikerülés előtt teljesen átírta kénye kedve szerint, pl a Grande Punto-ból már csak Punto lett és ilyenek...

 41. P.Tibor

  P.Tibor

  10 napja

  Jaaaj a rendszám takarás az engem kiakaszt........nem értem minek kell kitakarni.........

 42. Funny Cat

  Funny Cat

  10 napja

  Szokott lenni gyakran ez is az olcsóbb kocsik hirdetésénél "katalizátor nincs alatta " gondolom nem véletlen van így kiemelve.

 43. nemingem

  nemingem

  10 napja

  Nyilván sok mindent lehetne még sorolni, de én az olyan hirdetőket is "szívesen" keresem, akiknek a gépsárkány már "FOGLALVA VAN". :)

 44. Dániel Gyovai

  Dániel Gyovai

  10 napja

  Egyetértek a videóban elhangzottakkal, de azért van pár dolog, amit sajnos a gyakorlat fölülír. Pl. lehet, hogy érdektelennek tűnik beleírni a hirdetésbe, hogy miért adom el, ugyanakkor kb. 10-ből 8 érdeklődőnek mégis ez szokott lenni az egyik első kérdése, hogy miért adom el... :D (nem csak autónál, telefonnál vagy bármilyen más tárgynál is). Az alkudozással kapcsolatban sem tapasztaltam azt, hogy sok ember "nem mer" alkudni, ha nincs odaírva. Nekem épp ellenkező a megfigyelésem: az alkudozás teljesen alap, tehát ha úgymond "pénzednél" akarsz lenni, akkor egyszerűen érdemes +10%-ot rádobni a kiírt árra és hozzátenni, hogy alkuképes. Ha az autód használtpiaci átlagáránál 20%-kal kevesebbért teszed fel, akkor is ugyanúgy alkudozni fognak, szóval sajnos nem így megy, hogy "fölrakom annyiért, amennyiért gondolom és abból viszont már nem engedek". Nem tudod olyan kedvező áron meghirdetni a verdádat, hogy ne jöjjenek a "mennyit engedsz a feléből" emberek.

 45. Ferenc Kiss.

  Ferenc Kiss.

  11 napja

  És ezeket becézik úgy,hogy nép! Ja....!!! jut eszembe:sibedák!!!Az nagy cucc geccó- wazze: sibe-dák!!! (schiebedach)

 46. Gabriel Mihaly

  Gabriel Mihaly

  11 napja

  Az autó tökéletesen működikh..... Hihihi

 47. Sala Túra

  Sala Túra

  11 napja

  Jòl összeszedett videò,köszi. Őszintèn szòlva volt olyan,amilyen hibàt èn is elkövettem az àlltalad emlìtettek közül. Bàr most is azt gondolom,hogy azt a dolgot nem vèletlen irtam ki..😁

 48. szabolcs tanko

  szabolcs tanko

  11 napja

  Jól szórakoztam 😂👏

 49. garajszki gyerek

  garajszki gyerek

  11 napja

  Nem lopott! Alig használt suzuki szvift eladó. Motor nincs de vót. Ülés van de nincs. Klíma van ha letekered az ablakot. Érdekel testvérem 20ezer vedmegnálam olcsóbban nem.(richardo COPY)

 50. Viktor Rozsa

  Viktor Rozsa

  11 napja

  Jól értem, hogy ez a videó két rétegnek szól? 1. Retardáltak 2. Akik unatkoznak és kicsit mosolyogni szeretnének

 51. Márk N

  Márk N

  11 napja

  Csak én érzem úgy, hogy ez a rész: - utópikus próbálkozás a zinternetre rászabadult kultúrprolik kilógó dialektusának felpolírozására, - avagy valójában egy offline Mónika Show a marketplace hétköznapjaiból?

 52. Péter Szendrei

  Péter Szendrei

  11 napja

  A nem mindenáron eladó azért kell, mert sok agyas azt hiszi kenyérre kell és az 5milliós autót 2,5ért akrja elhozni:D

 53. Jozsef Pordan

  Jozsef Pordan

  11 napja

  Ez beillene egy autós kabaré műsorba is...Nem hittem hogy léteznek olyan emberek, akik képtelenek leírni normálisan az autó típusát...Istenem segíts!😁

 54. bmakszim

  bmakszim

  11 napja

  Kedvencem: "női tulajdonostól eladó". Mintha az olyan nagy előny lenne!

 55. Balázs Sebők

  Balázs Sebők

  11 napja

  mercis video varhato mostansag?

 56. Mr.foster

  Mr.foster

  11 napja

  Ezeknek egy helyesirási szórtár

 57. tomisanta1998

  tomisanta1998

  11 napja

  Wolfgang? De a farkasok tudnak-e gangolni? (váltani)

 58. markusz444

  markusz444

  12 napja

  1234567 km

 59. Richárd Horváth

  Richárd Horváth

  12 napja

  Nekem meg van egy Amadeusom! Csak komoly érdeklődőknek! egy - hat tiedé! Beszarok! : D

 60. lászló Nagy

  lászló Nagy

  12 napja

  Ez nagyon tetszett . 👍👍👍😁

 61. SzBalint

  SzBalint

  12 napja

  A Wolfgeng magyarosítva Farkas Banda? :D

 62. Endre Fazekas

  Endre Fazekas

  12 napja

  Hogy lesznek ezután olyan hirdetések, amiken kattanhatok? :D

 63. László Samu

  László Samu

  12 napja

  ... kihagytad a "szeretett autóm" kifejezést...

 64. Attila Pálfi

  Attila Pálfi

  12 napja

  A Marketplace az 90%-ban brazil bazár:) Egy autó van hogy a kicsalád minden profilján fent van, különböző árakon. Kretén buckalakók!

 65. josti631222

  josti631222

  12 napja

  Én is ki írtam, hogy "tesók bátyák" ne keressenek de erre is meg van a trükkjük!!!!! Felhív egy hibátlan magyarsággal beszélő nő aki megbeszéli az időpontot kikérdez minden részletről majd mondja, hogy megy a férje megnézni...ezután jelent meg nálam két méretes "hazánk" dolgos fia akik el is kezdték hááááá mennyit engedsz a felibül??????

 66. Szilvia Csákiné Mátyás

  Szilvia Csákiné Mátyás

  12 napja

  🤣🤣🤣🤣🤣

 67. Gergely Brandt

  Gergely Brandt

  12 napja

  Korrekt és szórakoztató videó. Sajnos a hírdetés szövegeket Radics Peti hangján hallottam a fejemben. ;)

 68. Péter Kiss

  Péter Kiss

  12 napja

  Ha rossz a helyesírás, skippelem. Előítélet, tudom, de sajnos tapasztalat.

  • Peter Horvath

   Peter Horvath

   11 napja

   Van jogod az önvédelemre.

 69. László Mészely

  László Mészely

  12 napja

  Motor mérete 100x70x65😂😂😂😂.

 70. Ajozsy

  Ajozsy

  12 napja

  ÉN fényképezni nem telefont használok, hanem normális fényképezőt, sokkal jobb... az nem lő rossz fotókat semmilyen körülmények között...

  • SyM bioTe

   SyM bioTe

   11 napja

   Manapság egy normális középkategóriás telefon nappal tökéletes fotókat lő ilyen célra.

 71. Jeges

  Jeges

  12 napja

  Ezeket a hirdetéseket a Török Szultán irta. :) (Neduddgi!)

 72. Zsolt Sz.Attila

  Zsolt Sz.Attila

  12 napja

  Nézzétek meg Hofi Géza, Logika című kabarét... Kb itt tartunk...

 73. Zsolt Sz.Attila

  Zsolt Sz.Attila

  12 napja

  Sutyo ország...

 74. Zsolt Sz.Attila

  Zsolt Sz.Attila

  12 napja

  Emberi butaság..tenxleg a hirdetések 70 százaléka szörnyű...

 75. Ferenc Gál

  Ferenc Gál

  12 napja

  Az, akinek nem formálja a vizet, valószínű a KFKI-ben oktató professzor. Szal nem illik kiröhögni:DD Másik... igazán nem értem, de most már aztán tényleg nem:D hogy a szaré nem lehet megtanulni Madzsarull írni! rosszul lettem az oplétől meg a wolfgangtól:D ASPIRIIIINTT!!!!

 76. Endre Pintér

  Endre Pintér

  12 napja

  Legyünk őszinték: a Marketplaccon 90%-ban csak egy "bizonyos" népcsoport hírdet autót :)

  • w w

   w w

   6 napja

   Tán nem a rómaiakra gondolsz?

 77. Ferenc Harangi

  Ferenc Harangi

  12 napja

  A komikusok felköthetik a gatyát, szuper szórakoztató és nagyon igazi kis téma volt!

 78. VIK Hersa

  VIK Hersa

  12 napja

  Átok egy autót meghírdetni, tesók százai találnak meg sajnos. Erőszakosak , alig lehet őket lerázni. Én vállogattam hogy kinek adjam el. Nem nagy értékű autó volt , mégegyszer nem vágnék bele , inkább bontó.

 79. Domeee HUN

  Domeee HUN

  13 napja

  *Indexkép* kiskunfélegyházán lakom:)

 80. Tamás Novák

  Tamás Novák

  13 napja

  Ez jó volt 👍 lehetne sorozat belőle!

 81. DEZSŐ OLÁH

  DEZSŐ OLÁH

  13 napja

  Jó videó lett. Imádom Sturcz Antalt, olyan kisugárzása van meg olyan jól bánik a szavakkal hogy még egy kupac szart képes lenne eladni. 3:26 végtelen százalékban egyetértek vele.

 82. kardkovacsi

  kardkovacsi

  13 napja

  Nekem ebben a témában a Luxory (Luxury) BMW variáns tetszik, Luxorból :)

 83. Gergő Kiss

  Gergő Kiss

  13 napja

  Kedvencem, aki nem tesz fel képet, vagy csak 1et, de odaírja, hogy amúgy küld

 84. Predator__Gaming

  Predator__Gaming

  13 napja

  Már a leírásban, a hibás szöveg mindent elárul :D

 85. Dani Horváth

  Dani Horváth

  13 napja

  Autók fotózásával foglalkozom. Egyszerűen az embernek rettentő kid százaléka ad az igényes képekre. Pedig többet nyernének a kifizetett öddzegnél

 86. TheSindare

  TheSindare

  13 napja

  Szia uram!!! Szezon lÁmPÁS béemvé mege van mégg????

 87. Zoltán Vitai

  Zoltán Vitai

  13 napja

  A példa hirdetések is erősítik a saját tapasztalataimat, felnőtt emberek rosszabb helyesírással írnak mint egy másodikos.

 88. Benjamin S

  Benjamin S

  13 napja

  Hatalmas forma a csávó, még ilyet a népnek😌

 89. Lehel Zelenka

  Lehel Zelenka

  13 napja

  Ehhez annyit fűznék hozzá hogy aki fb-on hirdeti meg az eladni kivánt autóját, attól én nem akarok autót venni. Osztja meg fb-on a használtautó kereskedő oldal linkjét, azzal nincs baj.

  • Po Ja

   Po Ja

   13 napja

   @Lehel Zelenka Értettem, hisz itt többen is említették az mp csoportot fb-n. Nekem is mindig feldobta, de semmi értelmes dolgot nem találtam. Megvannak azok az oldalak, ahol lehet vásárolni aránylag nagy a kínálat, és néha az ár is jó. Sok cégnek, üzletnek van online webáruháza, ott is egész jó áron lehet találni sok mindent. Jó, nem konkrétan autót, de minden mást. Autót venni, és eladni nem annyira egyszerű manapság. Mindegy, hol szeretne az ember hirdetni, vagy hol keresgél.

  • Lehel Zelenka

   Lehel Zelenka

   13 napja

   @Po Ja Nem jól fejeztem ki magam, bocsi. Online auto börzére gondoltam.

  • Po Ja

   Po Ja

   13 napja

   Nem biztos, hogy mindenki berakja egy kereskedésbe, ahol még jól rátesznek, ami miatt nem veszi meg senki, és ott ácsorog hónapokig, vagy netán még hosszabb ideig. Én se adnám be egy kereskedésbe. Mondjuk, valószínűleg fb-n se hirdetném.

 90. GergelyCsaba Nagy

  GergelyCsaba Nagy

  13 napja

  Nagyon jó video, kár, hogy azoknak szólt, akik egyébként is fel tudnak adni egy hirdetést. Már a 0:23-nál elhangzik a tutorial szó, amit nem fog érteni az, aki nem tudta lemásolni a Honda szót az autó hátuljáról hibátlanul :P Jó móka volt Anti, köszi a képeket!

 91. Dekor One

  Dekor One

  13 napja

  Mindent meghallgatok... de föleg wolfgang amadeus mozartot😂🤣

 92. Dekor One

  Dekor One

  13 napja

  Hát ez qrvajó :D

 93. Pintér Krsztián

  Pintér Krsztián

  13 napja

  A Tezsvireim joban tugyák hogy hogyan kel a hirtdetést feladani. Mér kel it a videjban jaszkarizni teso? :)

 94. Dzsinn1

  Dzsinn1

  13 napja

  Jellemzően cigó hirdetők azok, akik totál igénytelen képekkel, a helyesírást nem, hogy hellyel-közzel követve, hanem gyakran értelmezhetetlenül hadoválva okádnak oda vmit, ami épp az "eszük"-be jut.. Remélhetőleg ez pont elég elrettentő minden normális magyar ember számára, h görgessen is tovább.

 95. E K

  E K

  13 napja

  Ha nem ír helyesen egyből tesónak nézem

 96. Tamás Bihari

  Tamás Bihari

  13 napja

  Üdv Anti! Nagyon jó lett a videó :) Szétröhögtem magam :D Lehetne még több ilyen rész!!

 97. Zoltan Hideg

  Zoltan Hideg

  13 napja

  Én bármikor hirdetek mindig oda írom ,hogy tesók és "mennyi a vége" típusú emberek ne keressenek! Szerintem ezt hiba volt hibának beállítani a videóban

  • Ferenc Kiss.

   Ferenc Kiss.

   11 napja

   Én is ,és még félmillió másik ember.!!!!És én még fokozom is!

 98. Laszlo Bauer

  Laszlo Bauer

  13 napja

  Amugy vasarloi reszrol is vannak dolgok. Neked egy kicsit sem kifizetodo rendes autoval jarni mert nem tudod eladni normalis aron. Mindent addig kell hajtani amig kiesik alolad.

 99. Márk Balla

  Márk Balla

  13 napja

  Szerintem legyen sorozat abból hogy ezekhez hasonló hirdetéseket mutatsz be. 😂

 100. subi fori

  subi fori

  13 napja

  És a kamera lencséjén hagyd ott a reggeli kolbászzsírt

Következő