Autók és más járművek

Közel voltunk a balesethez - mit bír a Ford Focus, ha feszítik? Tulaj a Pályán

A Tulaj a Pályánban nem az autók alapján válogatunk, olyan, teljesen átlagos gépekkel is rajthoz lehet állni, mint egy második generációs Focus. Erik jogosítványa még nincs egy éves, mégis volt bátorsága jelentkezni, és felállni a rajtvonalra. Viszont pont egy iylen helyzetben látszik az, hogy mennyire meglepő dolgokat tud művelni a fizika határhelyzetben, nem sokon múlott, hogy Erik elvigye az egyik oszlopot.
Drónfelvételek: pilisfilm.hu/​
A műsor támogatója a Szakál Metal, az Eneos olajok kizárólagos importőre.
www.eneos-olaj.hu/​​​
www.szakalmetal.eu/​​
Ha érdekel, mi az a Tulaj a Pályán, kattints ide:
totalcar.hu/magazin/kozelet/2...​
#totalcar​ #tulajapalyan​ #focus #ford

Megjegyzés 

 1. Totalcar.hu

  Totalcar.hu

  Hónapja

  Ha kíváncsi vagy a részletes időeredményekre, kattints a linkre: totalcar.hu/magazin/2021/04/12/tulaj_a_palyan_kettes_focus_kapu_erik/

 2. Tamás Kovács

  Tamás Kovács

  22 órája

  Hatalmas nagy tisztelet. Így kell tényleg megtanulni vezetni, nem az autópályán őrjöngve! =)

 3. teo den

  teo den

  15 napja

  hat nem latszik h kijatszotta a needforspeedetxdd

 4. István Kovács

  István Kovács

  19 napja

  Srácnak mondani kellett volna, hogy jó hogy kijátszotta a Need for Speed-eket, de itt nem a WASD-vel kell vezetni ;)

 5. Peter Toth

  Peter Toth

  22 napja

  Abszolút tiszteletreméltó, hogy eljött és kipróbálta magát a srác! Mondhatni rutin nélkül jött ide, nem lehet rá semmi rosszat mondani.

 6. snecikee

  snecikee

  26 napja

  Tréningen, a legelső szakaszon, második gyakorló körömet annyira komolyan kezdtem hogy a harmadik bólyát "nem érintettem (ami a gyakorlatban -1 gumi+felni jóesetben, ezért kell komolyan venni), hanem lengőkarral vettem le" :D könnyen rá lehet futni, 1-2km/h különbség is ég és föld sok szituban..ezután azért elhoztam az összesített ezüstöt 3. körben, csoportból pedig aranyat!:)

 7. Tamás Bagi

  Tamás Bagi

  26 napja

  Megtudhatom milyen gumival ment?

 8. Zsolt Lajtos

  Zsolt Lajtos

  27 napja

  Azért mennyivel jobb egy ilyen pályán rádöbbenni a Need for Speed széria és a valóság nem létező kapcsolatára, mint közúton... Le a kalappal, hogy elvállalta. Az érzéke megvan, jó lesz az, csak gyakorolni kell! Respect!

 9. Róbert Kéri

  Róbert Kéri

  27 napja

  Ki tanította ezt a srácot vezetni? Ki adott neki jogosítványt? Hogy lehet ilyen járműkezeléssel a közúton közlekedni? Nyílván mindenki 0-ról kezdi, nem ez a baj, de a srác még nincs kész a közúti közlekedésre! Rettenetesen mozog alatta a kocsi! Van, hogy két másodperccel van lemaradva szegény az eseményekről. Bocs Mester, de valami nagyon biztonságos helyen gyakorolj nagyon sokat, lassan! Esetleg szakemberrel, mert ránk nézve amit csinálsz..... meg ne haragudj, de életveszély!

 10. Gábor Molnár

  Gábor Molnár

  27 napja

  Már ahogy néztem is szétizgultam az agyam, helyette. Bátor srác, hogy ezt így bevállalta! Grat! :D

 11. Deloin Alain

  Deloin Alain

  28 napja

  "kicsit beffulladt pedig szép volt" :))))))) ez olyasmit jelenthet hogy tök jó volt ha nem lett volna teljesen szar?.. amúgy emberileg okésnak tűnik a fiúka... egyre gázabb világunkban kifejezetten üdítő jelenség.

 12. Attila Szalay

  Attila Szalay

  29 napja

  Kifejezetten becsülendő a srácban, hogy elment megnézni ezt a dolgot. TC-nek meg ejnye-bejnye, mert annyi eszük lehetne, hogy egy pár hónapos, alig pár ezer km-es srácot fogadnak ezen a pályán ahelyett, hogy azt mondanák neki, hogy mielőtt idejössz, menj el egy alap vezetési tréningre... Értem én, hogy kell a sztori, de azért lehetne nekik ennyi józan eszük... A srácnak respect, senki se úgy kezdte, hogy ő Schumacher, én sem. 10+ éve van jogsim, 250k km van mögöttem, vezettem első és hátsó kerekes autót is, amikor havazik, mindig kimegyek kihalt területre egy kicsit megnézni, hol vannak a határok, voltam vezetéstechnikai tréningen is... Mégsem merem bevállalni ezt a pályát, mert tudom, hogy hol vannak a határaim, nem autóversenyző vagyok...

 13. Gábor Martin

  Gábor Martin

  29 napja

  Én 1996-ban kezdtem, ABCTMK PÁV-III - al rendelkezem. Az a véleményem, hogy a mai túlmotorizált, lóerőtúltengéses, ellenben iszonyatosan kevés intelligenciás, meg a trendi lelketlenséges körülményeink (hadiállapot ez...) és a direkt pocsék utak közepette életmentő az ilyen tréningeken kapható gyakorlati tudás. Még nekünk, profi öregebbeknek is kötelezővé kell tenni ezt egy felelősen gondolkodó államvezetésnek, de sürgősen. Vagy, ha nem, akkor mondjanak is le rögvest. (Ja, bicsi-bocsi, itt senki sem mond le soha...banánköztársaság.) Aki látott közelről közúti haláltusát, az érti. Elvégre már a covid előtt is rohamost fogytunk mi fehér hunok ( indiában ez a mi nevünk), most meg még jobban. Minden népességfogyást okozó dolog a népellenségünk, közellenségünk. Aki potens politikus legyen szíves lobbizni érte, hogy legyen ez megszervezve!!! Mi meg majd rá szavazunk. Hajrá!!!

 14. Zsolt K

  Zsolt K

  29 napja

  Bátor , dijazom, lesz ez jobb is később.

 15. Panka Bence

  Panka Bence

  Hónapja

  Elő fordul az ijen de amúgy jó kőr let volna

 16. Panka Bence

  Panka Bence

  Hónapja

  Oooohhhh ez evel jár

 17. Nagy Norbert

  Nagy Norbert

  Hónapja

  Nagyon szimpatikus tulaj, egy ilyen parás helyzetet mindenki meg él friss jogsival amikor már Fittipaldinak hiszi magát, legalább ő nem közúton tapasztalta meg...

 18. Alex's gaming and toy videos

  Alex's gaming and toy videos

  Hónapja

  Gokartoztam EGYSZER 😂😂😂😂

 19. Gábor Zalai

  Gábor Zalai

  Hónapja

  nídforszpídbe jobban ment

 20. mrlujoak

  mrlujoak

  Hónapja

  Valójában - ahogy azt előttem is sokan felismerték - semmi szégyellnivalója nincs Eriknek, sőt! Ő már relatíve friss jogsival megtapasztalta, milyen az, ha elveszíti az uralmát a járműve felett. Hasznos tapasztalat ez, és ha csak egy előzésbe, formgalmi szituációba nem ugrik bele, vagy csak egyszer korábban fékez egy vészhelyzetben, már megérte! Jómúltkor fel se tűnt, hogy az a hirdetőoszlop olyan közel van (oké, akkor ott csak sorbaállva vártuk, hogy mi következzünk) lehet érdemes lenne azt onnan elvinni, kiszedni... Erik - ha olvasod - milyen papucsok vannak a kocsidon? ...prímán betapadt a vizes gyantán...

 21. Mező Szabolcs

  Mező Szabolcs

  Hónapja

  Mondjuk ki ez a srac szarul ment...

 22. István Németh

  István Németh

  Hónapja

  Kapkodó kormány, rossz kormányfogás, nagy lendület ide vezet. Jobb lesz ez majd, csak gyakorolni kell rengeteget.

 23. JimBeamRulz

  JimBeamRulz

  Hónapja

  Szerintem nagyon menő a srác hogy jelentkezett és hogy tanulna. Több embernek kéne ezen és hasonló tréningeken részt venni, fontos megismerni a saját és a gép határait.

 24. Zoltán Szabó

  Zoltán Szabó

  Hónapja

  Az a váltógomb mindent visz.... :)

 25. Bence Havran

  Bence Havran

  Hónapja

  Hasznos volt neki az biztos, orulok hogy ott a pályán történt, és nem valamelyik város utcáján, ahol többen vesznek részt a közlekedésben, tanult is belőle.

 26. White Man X

  White Man X

  Hónapja

  Friss jogsisoknak egy jó videó. Ne legyen senkinek nagy az arca közúton.

 27. Attila Aron Mihaly

  Attila Aron Mihaly

  Hónapja

  Igen, a srác tudása, tapasztalat hiánya talán kimutatta a pálya gyengéjét is.... Lehet jöbb ötlet lenne a lassítóban, ha nem a Groupama tábla és bólya közé kellene "becélozni" az autót, hanem inkább kikerülni azt, távolodni tőle a melette elhelyezett bólyákkal együtt...Amúgy jó volt, hiszen sokkal nehezebb jól végigmenni, egy jó tempós kört összerakni mint azt sokan gondolnák.

 28. Hur Ben

  Hur Ben

  Hónapja

  ...a need for speed ben király az aszfalton meg de gáz aztán jön a bója a riporter megrója...!!!😋😂😅😎😉

 29. Geg Site

  Geg Site

  Hónapja

  Kár érte, kiváló ügynök volt!

 30. Zoltan Bako

  Zoltan Bako

  Hónapja

  Gyakorolni kell ... nem csoda hogy nem ment jot, friss jogsival, keves tapasztalattal, valahol mindenkinek el kell kezdeni.

 31. dhavady

  dhavady

  Hónapja

  Túl nagy dobra lett verve a hibája, na meg az sem segített a dolgon, hogy az éles menet előtt Anti direkt rákérdezett, hogy ez őszerinte miben fogja befolyásolni a körét. Lol. Na ezzel biztosította, hogy ráparázzon. Amúgy egész jót ment a bójákat leszámítva.

 32. dávid klein

  dávid klein

  Hónapja

  Kicsit elvitte a hév! De jó lesz majd!

 33. István Pleiveisz

  István Pleiveisz

  Hónapja

  Van egy városi legenda Senna-ról, nagyjából tudom csak visszaadni (talán nem is igaz, nekem is csak mesélték, de nem olvastam sehol). Megkérdezték, hogy bármelyik civil sofőr mellé be merne-e ülni utasnak. A válasza az volt: Persze, természetesen. Feltéve, hogy 120 ezer km-t már vezetett előtte. Én is bénáztam sokat, tanulni kell belőle. Dicséret Eriknek, hogy volt mersze jelentkezni, pár 100 óra vezetés, és sokkal jobb lesz.

 34. Alpár Incze

  Alpár Incze

  Hónapja

  Hatalmas respekt neki, kb egyszerre lett meg a jogsink, én is a bátorságom miatt sikerült ugyan így megsodródnom, viszont nekem nem végződött jól. Nagyon tetszett nekem ez a rész!😉

 35. Balazs Nagy

  Balazs Nagy

  Hónapja

  Azt a Groupama reklámtáblát lehet arrébb kéne onnan rakni ;)

  • Daniel Tanacs

   Daniel Tanacs

   Hónapja

   Jelentkezek az oreg Mondeo-mal es kiviszem, hogy masnak ne kelljen ;)

 36. Jonas

  Jonas

  Hónapja

  Nem akarom bántani a tulajt de nagyon sok van abban az autóban még :D Nem rég adtuk el a 1.5 es focus-om ugyan ezzel a motorral, érdekelne mire képes valaki alatt aki tapasztaltabb. (Tudom ez a sorozat nem autó összehasonlítás)

 37. Tibor Szabó

  Tibor Szabó

  Hónapja

  Hiába van a lábamban néhány százezer km, bő 2 évtized vezetés, mégsem vagyok benne biztos, hogy elégedett lennék magammal ezen a pályán. A legtöbb sofőr ellensége az, hogy a kilométerek 90%-ában ugyanazokat az utakat járjuk, boltba iskolába, munkahelyre. Ugyanazok a táblák, úthibák, stb... A megszokás, a rutin veszélyes is lehet. Lehetne része a jogsiszerzésnek mondjuk 10 ezer km után egy álkezdő tanpályás gyakorlat. (Azt már csak zárójelben írom, hogy az autógyártók azért is kaphatnának dicséretet - csillagot a biztonságos autójukra, ha ki lehet rendesen látni az autóból, könnyen lehet izzót cserélni, és nem veszélyeztetem heteken hónapokon keresztül a többi közlekedőt, amíg a szakértő ki nem cseréli azt az átkozott izzót. Na mindegy.)

  • Tibor Szabó

   Tibor Szabó

   Hónapja

   @Tóth Ádám félreértetted a dolgot. Nem az én autómról írtam az izzó dolgot. Általánosságban írtam, mint autógyártói felelősséget. Ezzel próbálom magyarázni a sokszor tapasztalt "félszemű" autósokat a sötétben. Egyébként gondold végig: xenon, ne adj Isten, ledes világítást hányan cserélnek otthon, vagy a benzinkutassal?

  • Norbert Kiss

   Norbert Kiss

   Hónapja

   @Tóth Ádám Sajnos van az az autó, amiben nem cseréli ki a kutas, még szervizben is komoly meló. Fél eleje le. Peugeot boxer bal első izzót segítettem cserélni, nem akarok beszélni róla. Pedig az még nem is tűnik veszélyesnek...

  • Tóth Ádám

   Tóth Ádám

   Hónapja

   A többiek nevében is köszi a hetekig hónapokig veszélyeztetést, első kutas kicseréli de nem hiszem, hogy akár márkaszervízben egy izzó miatt időpontot kéne kérni...

 38. Péter Karácson

  Péter Karácson

  Hónapja

  Ez a motor 2 esbe 90 nél tilt. Tényleg felesleges a 3. fokozat de sokszor még a 2 es is.

 39. Alex Gal

  Alex Gal

  Hónapja

  Király voltál. Sokkal jobb itt, zárt pályán hibázni mint kint az utcán. Szerintem nagyon jó döntés volt hogy bevállaltad. Sok biztonságos kilométert!

 40. Tibor Gogán

  Tibor Gogán

  Hónapja

  Nem Need for Speeden kellett volna felnőni, hanem Codemasters szimulátorokon, Asetton, Project Cars-on :) Ettől még le a kalappal, hogy nem játssza az eszét, hanem beismeri a hibáit. Respect.

  • Vízműves János

   Vízműves János

   Hónapja

   Hát nem tudom, én inkább élvezkedem a Forza Horizon meg a Need For Speed totálisan nem realisztikus fizikájában, mint sem szenvedjek elindulni egy hátsókerekes autóval assist nélkül Assetto Corsában, mert annyira nincs tapasztalatom.

  • SyM bioTe

   SyM bioTe

   Hónapja

   Tizenpárévesen NFS szerintem jobban vonzza az embert. Gondolom az autószeretet jött onnan. :)

 41. D A

  D A

  Hónapja

  Aki baszogatja a sracot, annak kicsi a pöcse ezt letisztázhatjuk. Kiváncsi vagyok hányan mernének egy ilyet bevállalni 1 év vezetés után ugyhogy gyerekként se vezettetek. Csak a rutin hiányzik neki. Nagy pacsi✋🏽

 42. Hertelendy Zoltán

  Hertelendy Zoltán

  Hónapja

  Jól tette, hogy friss jogsival eljött, inkább itt feszegesse a határokat, mint az utakon! Biztos vagyok benne, hogy a hasznára válik amiket megtapasztalt, érdemes lenne visszahívni őt kb. egy év múlva! Szerintem hatalmas lenne a kontraszt....

 43. Ferenc Rudner

  Ferenc Rudner

  Hónapja

  Valami nem oké a végén a listával, én Gajdán Mikit nem láttam még menni.

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   Facebook-on megtalálod

 44. PeaceWithDefenseOnly

  PeaceWithDefenseOnly

  Hónapja

  Köszönjük meg Eriknek, hogy megmutatta, hogy miért van annyi friss jogsis baleset: "kijátszottam az összes Need For Speedet"... amit ő úgy értelmez, hogy akkor kiáll Michelisz Norbival szemben és kb. úgy is esett neki a feladatnak, hogy "meglesz". Szerencsére a bóják most nem babakocsis gyalogosok voltak. Ha lenne pénze BMW-re, akkor lehet már driftelve próbálkozna Szentendre főútján is?! Remélem nem ő lesz az egyik, aki büntetőfékez előttem, mert szerinte lassan megyek. A nem kis arc most nem kicsit égett meg.

  • PeaceWithDefenseOnly

   PeaceWithDefenseOnly

   Hónapja

   @Máté Ny. Igazad van. Mi nézhetjük így is. A kérdés, hogy ő hogy tekintett rá. A beszédéből nem ez jön le az elején. Ahogy írtam, egy intő példa lehet a fiataloknak, kezdő jogsisoknak.

  • Máté Ny.

   Máté Ny.

   Hónapja

   @PeaceWithDefenseOnly Úgy is lehet nézni, hogy nem azért ment el, hogy legyőzze Michelisz Norbit, hanem hogy megnézze, mennyit kell még fejlődnie.

  • PeaceWithDefenseOnly

   PeaceWithDefenseOnly

   Hónapja

   @ricsi9926 Nem pesszimista, csak realista. Furcsa, hogy nem látod a különbséget! Ha azért mennél harckocsizónak, mert a World of Tanks-ben te vagy a csúcs, akkor most szólok, FELEJTSD EL! Erik pont ilyen alapon lépett pályára! Ékes példája lett annak, hogy ezek a virtuális képességek milyen illúziókban ringatják az általad "pozitív gondolkodású" fiatalokat, akik nem érzékelik a különbséget. Sebaj... volt már pár GTA-t életre keltő és iskolai mészárlást véghez vivő eredménye ezeknek a játékoknak.

  • PeaceWithDefenseOnly

   PeaceWithDefenseOnly

   Hónapja

   @SyM bioTe Látod pont ez adta volna a különbséget, ha legalább egy vezetési tréningre elment volna. Sajnos a jogosítványhoz nem előírás a tanpályákon a vezetéstechnikai tréning. A versenyzői tapasztalat pedig megint más tészta, mert az még több gyakorlás. Ki az aki jelentkezik egy ki-mit-tud versenyre, hogy megmérettesse magát Michelisszel, úgy, hogy még egy vezetéstechnikai tréninget sem végzett el?! Az ilyen videókba kellenek a végletek: autóversenyző jó kocsival, nepper klasszikus zölddel, szakújságíró vicces nagy döggel, vagy ügyes Apuka csúcstechnikás Teslaval. Most bejött a normális hétköznapi verda az átlag mai friss jogsissal. Hol van itt a meglepetés?! Csak te kéred ki magadnak, hogy ezt mertem észrevételezni. :D

  • SyM bioTe

   SyM bioTe

   Hónapja

   @PeaceWithDefenseOnly Tehát akkor mostmár az is baj, hogyha a srác tudja magáról hogy nem tud vezetni, ezért elmegy vezetési tréningre? Ok. Pont azért jött ide, hogy ne az utcán tekerje fel egy fára a kocsit, a bólyákat döntögetheti nyugodtan. Van sapi az a baj, nincs sapi az a baj. A kijátszottam az összes NFS-t meg arra értette az úr, hogy imádja az autókat. Ennyi. Nem kell többet belelátni.

 45. GrandeChino20

  GrandeChino20

  Hónapja

  Jár a taps a kommentelőknek, hogy nem ekézik szét a srácot. Tanulságos videó volt!

 46. Adam Ballo

  Adam Ballo

  Hónapja

  Ha véget ér a sorozat, a nyertes egy élvezetes kis gyösz lesz, a tippem egy Panda 100HP/Yaris TS/Swift Sport újabbika, feltéve, ha részt vesznek valamelyik adásban hozzáértő kezek között.

  • Zoltán Cseh

   Zoltán Cseh

   Hónapja

   Esetleg egy Golf I 1.1 szintén rutinos sofőrrel!

 47. Zoltán Nyerges

  Zoltán Nyerges

  Hónapja

  Hol a 100. műhelyprn-hoz tartozó mai fotelneppeer??????

 48. Sándor Tóth

  Sándor Tóth

  Hónapja

  Inkább a Granturismot eröltetted volna...NFS helyett

 49. Közlekedés vidéken

  Közlekedés vidéken

  Hónapja

  Éppen emiatt örülnék nagyon, ha engem is engednének menni egyet ezen a pályán. 4 éve van jogsim, kb 50.000 km-t vezettem eddig és azt gondolom, hogy jól vezetek közúton. Sokan mondták már ezt. Viszont sosem szoktan racsézni, meg ehhez hasonlók, éppen ezért lennék nagyon kíváncsi, hogy mik a képességeim a határon autózva.

  • Tóth Ádám

   Tóth Ádám

   Hónapja

   Ha sosem vezettél határon valószínűleg a képességeid még nincsenek meg hozzá, de jó ötlet, hogy elkezd szigoruan tanpályán. (15 év jogsi 0 okozott baleset, 2 szer jöttek szembe autópályán)

 50. Gyula PANCZEL

  Gyula PANCZEL

  Hónapja

  Jól mentél, Erik. Szimpatikus, vagány gyerek vagy. Elismerésem azért, hogy tudod, a jogosítvány nem egyenlő tapasztalattal. Bárcsak mindenki ilyen tudatos lenne az utakon. Jó volt. köszi.

 51. Nevem Azén

  Nevem Azén

  Hónapja

  Kapu-zárási pánik helyett, Kapu-nyitási pánik lehetett.

 52. Dániel Szente

  Dániel Szente

  Hónapja

  Nincs ezzel semmi gond, kipróbálta és így sikerült. Minden második kommentelő, köztük én is szerencsétlenkedne valamit.

 53. Norbert Péntek

  Norbert Péntek

  Hónapja

  ne felejtsétek el, hogy friss jogsis a srác, igenis tisztelet neki, hogy beválalta. Más 10 éves jogsival rosszabul vezet és beparkol úgy két autó közé, hogy mindkettőt végig huzza. Másrészt Tulaj a pályán a sorozat neve, előfordulhat, hogy egy 18 éves srác fél éves jogsival beállít valahonnan.Senki sem ugy kezdte, hogy rögtön profi lett. Ha valaki úgy érzi, hogy jobbat tud, ne itt osza azt észt, hanem menjen és mutassa meg hogy kell, mindenki előtt ott a lehetőség.

 54. Benedek Nagy

  Benedek Nagy

  Hónapja

  Minden tiszteletem a tiéd, hogy friss jogsival bevállaltad ezt a kihívást! Az ilyen gyakorlásokból tanul az ember. Nekem például az a műgyantás szakasz a nemezisem, ha nem gyök2-vel gurulok át rajta az MX-5-tel, akkor már keresztbe is álltam. Szóval vele még majd meg kell küzdenem egyszer-kétszer. :D Egyébként mindenkinek csak ajánlani lehet, hogy ha tud, évente egy vezetéstechnikai tréningre célszerű elmenni, ha más miatt nem is, kicsit frissíteni az extrém körülményekkel kapcsolatos élményeket, behatásokat, hogyan viselkedik az autó, amikor hirtelen lecsökken a tapadás, milyen egy tempós, kis ívű kanyar, X km/h-ról Y aszfalton (normál, esetleg fehér?) Z gumival kb mekkora a féktáv, stb. Sok balesetmentes kilométert kívánok neked, és csak így tovább a lelkesedéssel!

 55. Lajos Cseppentő

  Lajos Cseppentő

  Hónapja

  Nézem az időeredményeket. Azt hittem minden videót láttam, de nem. Hol található pl, a Miniről vagy a Jazzről a videó? Keresem de nem találom.

  • Lajos Cseppentő

   Lajos Cseppentő

   Hónapja

   @SyM bioTe Kösz. Ez valahogy nem maradt meg bennem.

  • SyM bioTe

   SyM bioTe

   Hónapja

   @Lajos Cseppentő Mondták, hogy a többi szerkesztőségi rész FB-ra fog felkerülni, amikor az első tulajok jöttek.

  • Lajos Cseppentő

   Lajos Cseppentő

   Hónapja

   @thomyakadjlife Kösz. Rá nem jöttem volna. Igazán feltehették volna ide, ahogy a többit is.

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   Facebookon, rövid videók formájában, nézd meg érdemes! 🙂

 56. István Mohácsi

  István Mohácsi

  Hónapja

  Csak én nem értem, hogy egy vezetéstechnikai pályán miért van vasoszlop 50cm-el az út mellett...? A reklámtábla 2 méterrel hátrébb is jól érezné magát.

  • Tamás Kovács

   Tamás Kovács

   22 órája

   ha kicsit másképp lenne tűzve a pálya és ott jobbra fordító lenne, akkor nem lett volna meredek a szitu :D

  • Monostori82

   Monostori82

   Hónapja

   Az alap vezetéstechnikai tréningen ez csak egy visszavezető út, ahol a feladat után visszaállsz a sorba.

  • zoli771018

   zoli771018

   Hónapja

   Gondolom az alapból nem része semmilyen feladatnak, csak egy összekötő út.

 57. György Nyúl

  György Nyúl

  Hónapja

  7 éves B kategóriás és 3 éves C+E kategóriás jogsival meg több 100 ezer km után sem biztos, hogy vállanám.. Ő pedig friss jogsival megjátszotta.. tisztelet 🤟✌😁

  • györgy rajz

   györgy rajz

   29 napja

   Nem vak ez a ló, csak bátor...

  • Pfiftike

   Pfiftike

   Hónapja

   Nem olyan egyszerű ez a pálya. Kamera nélkül megnézném :D

 58. Gabor Hunya

  Gabor Hunya

  Hónapja

  Pont erről szól a műsor, ami itt történt. Respekt a tulajnak, hogy bevállalta és megcsinálta. Innentől ő már tudja, hogy sok is lehet, illetve hogy mi mindent kell még megtanulnia. Mindenkinek így kéne, még egyszer gratulálok, a trollokkal meg ne foglalkozz. Otthonról mindenki jobban csinálná. 😁

 59. Viktor Mátrai

  Viktor Mátrai

  Hónapja

  Minden kezdő jogsisnak oktatóanyagnak tenném ezt a videót.

  • SyM bioTe

   SyM bioTe

   Hónapja

   Inkább a pályát.

 60. Róbert Varga

  Róbert Varga

  Hónapja

  Én is szívesen kipróbálnám magam egy 96-os Toyota Carina-val csak messze van :(

 61. Kory

  Kory

  Hónapja

  Gajdán Miki Honda Jazz, ez a rész hol van?

  • Kory

   Kory

   Hónapja

   Oké, a facen van... Éljen az egységes sorozat 😀

 62. SH Roli

  SH Roli

  Hónapja

  Jól vezethető autó. VIGYÁÁZZ TÁBLAA!

 63. Meeetya

  Meeetya

  Hónapja

  Nincs miért szégyenkezni! Szerintem nálad a pont, hogy bizonytalanul, kicsit félve, és kevés rutinnal ezt be merted vállalni, ezért hatalmas ríszpekt neked!!!

 64. Sándor Jóni

  Sándor Jóni

  Hónapja

  Kezd megjönni a kedvem ehhez a pályához. Kis öreg Mazda 3-ra kíváncsi lennék mit mennék vele :)

  • Sándor Jóni

   Sándor Jóni

   Hónapja

   @Tóth Ádám nekem szinte az ellentéte. 2.0 benzin :) király lenne

  • Tóth Ádám

   Tóth Ádám

   Hónapja

   Hello mazdás társ! nekem 2004 es évjáratú 3as om van 1.6 diesel mehetnénk együtt ;)

 65. Badgeholder

  Badgeholder

  Hónapja

  Na itt azért kijön, hogy a jogsitanfolyam mellé mondjuk illenék legalább egy néhány órás vezetéstechnikai tréning is. Amúgy a srácnak riszpekt.

 66. 320wrx

  320wrx

  Hónapja

  Szegény instruktor arcára azért sok minden "rá van írva" 4:59-nél. :)

  • Szőllősi Szabolcs

   Szőllősi Szabolcs

   29 napja

   5:10-től a párbeszéd: - megigazítom a pályát, jó? - bocs - tényleg?! 🤣😂

 67. Ferenc Kiss

  Ferenc Kiss

  Hónapja

  Bátor dolog volt a sráctól friss jogsival. Nem volt olyan rossz, én megmondom őszintén sokkal rosszabbra számítottam. Viszont. És ez fontos. Ha ezzel amit ő most mutatott(gondolok itt a második gyakorló kör hibájára amikor 4:55-nél ketten nyomták a féket, ő meg a majré), sikerült elgondolkodtatni pár Schumachert hogy az a tempó ami belülről még nem tűnik olyan soknak... valójában igenis sok... akkor már megérte majdnem kivinni azt az oszlopot. Inkább ott az az oszlop, mint a gyalogátkelőn a babakocsi... Kitartás Erik, lesz ez még jobb is! :)

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   Messze volt az...

 68. 247peti

  247peti

  Hónapja

  Egy race injekcion jobban hangzott volna... :D

 69. Lastname Firstname

  Lastname Firstname

  Hónapja

  Respekt az oktatonak, hogy visszault bele. Majdnem ottmaradtak, centiken mulott....

  • Lastname Firstname

   Lastname Firstname

   Hónapja

   @Gabor Szabo hat ha telibeveri a tablat 30/40 el bal elevel az autonak.... lehet nem mosolygott volna utana egyikuk sem

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   Messze volt az, a kezdeti ilyedtség után szépen megállt, sok kezdő kiütötte volna a táblát is 😂

  • Gabor Szabo

   Gabor Szabo

   Hónapja

   Majdnem ottmaradtak? Azért ez Andersen-től is erős lenne.

 70. Ádám Korán

  Ádám Korán

  Hónapja

  És akkor felmerül, hogy lehet hogy rossz helyen van a tábla a vastag vas oszlopokkal...

 71. kCs Iaszlo

  kCs Iaszlo

  Hónapja

  Bátor volt. Nem sokan mentünk volna el rutintalanul egy ilyen versenyre "ország-világ láttára" és mi is kezdtük valahol ezt sokan elfelejtik! főleg akkor amikor ledudálják a friss jogsis tanulokat. :) Anti jól mondta: Látszik hogy képben van de még hiányzik a rutin. Pár év múlva jó vezető lesz. A focus pedig jó de inkább MK1 mert könnyebb de a futóműve ugyan ez :)

 72. Attila Ádám

  Attila Ádám

  Hónapja

  Sziasztok! Légy szíves írjátok ki a listába, ha lehet ilyet kérni, hogy mennyi az alapidő zárójelben, büntetések nélkül. Köszi!

 73. hdtomi

  hdtomi

  Hónapja

  Nagyon jó, hogy elment, itt kell gyakorolni, ellenőrzött körülmények között :)

 74. Ákos Török

  Ákos Török

  Hónapja

  Örülök hogy láthattam, a rutin hiányzik, de meg lesz az 😉

 75. piotor81MERLIN240

  piotor81MERLIN240

  Hónapja

  Nem vagyunk ugyanolyanok, nem mindenki érzi az autót. Nyilván mindenkinek sok az elején néha párszor, de itt azt látjuk, hogy tekeri a kormányt mint a kerekes kutat, összevissza gyorsít meg fékez és átmegy a szembe sávba. Tipikus a srác, kijátszotta az összes need for speedet, úgy is vezet, faltól falig. Ez a legrosszabb, ha már iszonyúan vágyik a jogsira, de lövése nincs hozzá és nem tiszteli a fizikát. Ezekkel a kormanymozdulatokkal ha lesodrodik a padkara mint most, kinyirja a szembejovot. Nem baj, hogy nem lesz soha Michelisz, 50-90 és követési távolság, akkor nem lesz nagy baj reméljük.

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   Sokkal ügyesebb volt mint ami elvárható ennyi rutinnal, sokan 10 éves jogsival sokkal rosszabbul mennek! Még az idő sem volt rossz egyátalán!

  • sunblindX

   sunblindX

   Hónapja

   Igaz. De legalább volt bátorsága (kontrollált körülmények közt) elveszteni a kontrollt. Például az én feleségem még egy rendeset fékezni sem mer, mert megközelítőleg sincs rá felkészülve, hogy olyankor mi történhet (semmi). Az autót vezető emberek nagyrésze ugyanígy van ezzel. Szerintem ez pokoli ijesztő. Erik kezdő, nem érzi a fizikát, nem érti az autót, hajmeresztően nincs technikai kapcsolata azzal az egy tonnával, amit irányít. De összeszedte a bátorságát és próbálkozik. És ez mindenképpen eredményre fog vezetni. Itélkezni pedig felesleges, hiszen a Michelisz Norbitól mindannyian pont fényévnyi távolságra vagyunk képességekben. Meg néha szerénységben is.

 76. Somoskőújfalui Egon

  Somoskőújfalui Egon

  Hónapja

  Azért bátor dolog bevállalni ezt friss jogsisként, ezért kapni fogsz a kommentbe, előre látom, hogy sörivást abbahagyva Károly miket fog írni arról, hogy mikor kellene engedni a fiataloknak a jogosítvány szerzést, Erzsi bácsi a dk szavazó is keményen fog írni. Bátor.. bátor. :D

 77. Patrik Pruzsinszky

  Patrik Pruzsinszky

  Hónapja

  Azért az vicc hogy senki se tudja hogy kell helyesen ülni egy autóban! Még az se akinek friss a jogosítványa. Az oktatók is mit oktatnak?

  • Tamás Tóth

   Tamás Tóth

   Hónapja

   @Patrik Pruzsinszky 195cm magas vagyok. Látnál engem amikor a kocsimban ülök. Nekem lehetetlen jól beállítani az ülést

  • Patrik Pruzsinszky

   Patrik Pruzsinszky

   Hónapja

   @bamlizoli az is szégyen. Pedig ezt egyszer elmondják megtatnítják és tudod. Nem bonyolult

  • bamlizoli

   bamlizoli

   Hónapja

   Múltkor a mercis srác több vezetéstechnikai tréning elvégzésével se tudta hogy kell helyesen ülni...

  • Patrik Pruzsinszky

   Patrik Pruzsinszky

   Hónapja

   @Levente szánalmas az összes oktató

  • Victor

   Victor

   Hónapja

   @Levente Ott a pont.

 78. pirata solitario

  pirata solitario

  Hónapja

  Szerintem minenkinek hasznalna ha eltudna menni egy ilyen palyara, tanulnhatnank sokat, magunkrol es az autonkrol. A sracnak meg baleset mentes vezetest kivanok.

 79. Szász Hunor

  Szász Hunor

  Hónapja

  egy peugeot 107-est vagy egy FIAT 500-ast szívesen megnéznék ezen a pályán

 80. Bence Pál

  Bence Pál

  Hónapja

  Jó ez! Nekem tetszett, így tovább!

 81. László Szabó

  László Szabó

  Hónapja

  nagyon kellene a rutinpályás gyakorlás a jogsi megszerzéséhez , akárcsak régen. itt pont a rutin hiányát lehetett látni

  • Tamas Varga

   Tamas Varga

   Hónapja

   32 éve oktatok, ehhez hasonló jellegû rutinfeladatok sosem voltak, ami meg volt - illetve most nincs - az a forgalmi vizsgaérettségben semmit sem befolyásolt (menni egy kört, felkapcsolni harmadikig aztán vissza kettô és megállni, szlalom kupluncsúsztatással, kézifékes meg parkolás).Az alapoktatás most is gyakorlópályán van, rutinvizsga nélkül.

  • Blackfoton

   Blackfoton

   Hónapja

   Próbálom felidézni mit tanultam a rutin pályán: kézifékes indulás, párhuzamos parkolás, merőleges parkolás. Nekem szlalom rész nem volt ;)

 82. Csaba Pálfi

  Csaba Pálfi

  Hónapja

  Remêlem az utcán nem így közlekedsz, friss jogsival ès láthatóan nulla rutinnal. Így is van elèg Walter Röhl.. (mármint aki azt hiszi magáról).

  • Csaba Pálfi

   Csaba Pálfi

   Hónapja

   @thomyakadjlife Utolsó mondatod stimmel, nem vitás, ellenben olvasd ès èrtelmezd újra amit írtam.......

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   Egész ügyes volt, megnéztelek volna ennyi rutinnal hogy csináltad volna, valószínűleg nem jobban, sőt az átlag sofőrök több rutinnal is sokkal bénábbak sokszor!

 83. P

  P

  Hónapja

  Itt most teljesen nem azon van a lényeg, hogy bénazott vagy sem, hanem hogy rámutat a video arra, hogy ha még autob.zi is vagy, akkor is kell a tapasztalatszerzés. Pontosan így vannak a tragédiák, amikor kicsit felbátorodnak a lovasok, majd most már ,,ismerve az auto határait" elkezdenek bevállalni dolgokat es bammm. Bele sem merek gondolni, hogy a lakossag maradék 80%-a akik végkép nem autob.zik mit művelnének közúton, ha sietni kellene bármi miatt.

 84. Tamás Tóth

  Tamás Tóth

  Hónapja

  Szerintem előbb magáncélból gyakorlás gyanánt kéne ilyen tréningeken részt venni és nem egyből egy ilyen versenyre benevezni kamerák előtt. Tapasztalat: egyszer gokartoztam és játszottam az összes NFS-el most pedig azt hiszem én vagyok a Fittipaldi. Elég lett volna egy sima "szimplán érdekel az én tudásom mire elég" Bullshit duma.

  • Blackfoton

   Blackfoton

   Hónapja

   @Tamás Tóth "aki kiáll viselje a kritikát" - a videó végén maga mondja, hogy szar lett az ideje, és menni tervez meg vezetéstechnikai tréningre. Szerintem nem csak viselte a kritikát, hanem reagált is rá, és tervez fejleszteni a tudásán. Ha te olyan műsort vársz, ahol kifejezetten nagy tapasztalattal rendelkező pilóták versenyeznek, akkor szerintem nem ez a te sorozatod :)

  • Tamás Tóth

   Tamás Tóth

   Hónapja

   @ricsi9926 igen kiismertem. Mert én már több ilyen ill. Komplexebb pályán jártam már és minden csoportban van ilyen majd én megmutatom a 2 hetes jogsimmal... azok legalább nem kamera előtt mondták ezt. Aki kiáll az viselje a kritikát is...

  • ricsi9926

   ricsi9926

   Hónapja

   Vicces, hogy egy ~10 perces videóból így kiismerted :) Kíváncsi lennék Te milyen kört mész ;) Otthon a székből könnyű beszélni...

  • Blackfoton

   Blackfoton

   Hónapja

   Nekem egyáltalán nem az jött le, hogy azt gondolná magáról, hogy egy autóversenyző, mert játszott pár arcade verseny játékkal. Ezekből pont az jött le mennyire nem az, és pont ezért volt érdekes ez a rész szerintem.

 85. ast5515

  ast5515

  Hónapja

  Minden tiszteletem hogy elment. Egy kostruktív kritikám van. Itt úgy érzem hiányzott a felismerés, hogy ez most alulkormányzott. A meleg helyzetet az okozta, hogy nem akart balra fordulni az autó, és még többet tekert rá. Az instruktor irányából jó lett volna erről egy magyarázatot hallani. Így hátha valakinek segít: Ha tekerem a kormányt és nem fordul az autó, nem tekerek többet, elkönyvelem hogy csúszik. Tartom ahol volt, és igyekszem kicsit veszíteni a sebességből. Majd az autó visszanyeri a tapadást és minden megy tovább. Ha ilyenkor tekerek rá, annál később nyeri vissza a tapadást, és miután visszanyerte, nagyobbat fog fordulni mint vártam, aztán ez történik. A mért körben volt egy jó adag para, de ez így jó. Ebből látszik hogy megtörtént a felismerés, igyekezni fog nem elkövetni megint.

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   @320wrx Na igen sokan bepánikoltak volna és kiütik a táblát simán 😂

  • 320wrx

   320wrx

   Hónapja

   A meleg helyzetet egyszerűen az okozta, hogy nem fékezett eléggé és túl nagy sebességgel, akarta kikerülni a bóját. Sajnos a túlkormányzás egy kezdő vezetőnél ilyen esetben magától értetődő, de még sok tapasztalt sofőr is beleesik ebbe a hibába. Legalább nem ment neki az oszlopnak. Az is nagy szám.

 86. P.t

  P.t

  Hónapja

  Egy ügyes reklám is belefért, egy hasonló áru és kategóriás autóval olyan szépen kivette volna az oszlopot hogy csak na. Messze a legjobb futómű van a ford alatt ez itt is bebizonyosodott.

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   @Tornai T. Az nem az RS? 😁

  • Tornai T.

   Tornai T.

   Hónapja

   @thomyakadjlife Plusz, szop-nyal-gombot varr. 🤣

  • thomyakadjlife

   thomyakadjlife

   Hónapja

   @320wrx És főz-mos-takarít 😂

  • P.t

   P.t

   Hónapja

   @320wrx Lehet nem tudom ha kipróbálod videot készíts majd rólla, én kihgynám- :)

  • 320wrx

   320wrx

   Hónapja

   A Focus alatt olyan futómű van, hogy még kormány sem kell bele, magától veszi a kanyarokat és hárítja el a hibákat. :D

 87. Tibor Teszlai

  Tibor Teszlai

  Hónapja

  Az a váltógomb is megérne +5 másodperc büntetést 😂

  • Margittai Zoltán

   Margittai Zoltán

   21 napja

   Ez a legkirályabb komment !

  • ricsi9926

   ricsi9926

   Hónapja

   Milyen unalmas is lenne a világ, ha mind egyformák lennénk :)

  • Milán Tóth

   Milán Tóth

   Hónapja

   @ke sipi Nekem a fa váltógomb és kormány is tud olyan lenni, hogy nem bírok hozzáérni :D Szerintem a fém melegebb lesz mint a lakkozott fa :D

  • ke sipi

   ke sipi

   Hónapja

   @Milán Tóth naaaa azért nem olyan vészes az, nem könyöklő hogy egyhuzamba rajta van a kéz :D

  • tama rama

   tama rama

   Hónapja

   @Milán Tóth télen -10ben... hmmmm fincccsiiii

 88. David

  David

  Hónapja

  Itt 4 perc alatt többet tanult, mint oktatóval 4 óra tötymörgés alatt a városban. Kár, hogy azt a könnyű, egyszerű rutin pályát is eltörölték a jogsi megszerzéséből, de persze tudom hogy ott sokkal kisebb volt a tempo.

  • David

   David

   Hónapja

   @Tamas Varga Igaza van, talán nincs sok jelentősége a rutin vizgának. Én is a gyakorlópályára gondoltam igazából, és tudom, hogy sok oktató ott kezdi, de több ismerősöm is volt akit 5-10 perc után kivittek forgalomba. 5-10 perc arra volt elég, hogy a pedálokat megismerje. A vezetéstechnikai tréning meg persze jó dolog lenne, de tudjuk, hogy ez nem fog egyik pillanatról a másikra megvalósulni, ahogy az sem, hogy sokaknak több órát kéne vezetnie oktatóval, csak hát az ugye több pénzbe kerülne stb stb...

  • Elmar Flat

   Elmar Flat

   Hónapja

   @Tamas Varga Az biztos, hogy fájóan kevés tanpálya van. Én a drivingcamp-ről, a Groupama-ról és a Radócsringről tudok, de mintha az Autóklubnak is lenne egy BP-n. Talán a szakmának (oktatók) kellene (nem tudom, lehet teszik) kicsit jobban sulykolni a dolgot (hátha eljut a döntéshozókig).

  • Tamas Varga

   Tamas Varga

   Hónapja

   @Elmar Flat Vezetéstechnikai tréningnek mindenki számára lenne értelme, de az országot le kellene fedni arra alkalmas pályákkal amik nincsenek, csak a focipályák nônek a fûbôl. Régen kissé tévesen ‘rutinnak’ nevezték amit csinálni kellett de az csak alapoktatás volt akkor is. Az autó kezelésének kezdô szinten történô elsajátítása, ami a rutintól messze van. Egy szlalompályán idôre jól végigmenni különbözô tapadási viszonyok között az más szint.

  • Elmar Flat

   Elmar Flat

   Hónapja

   @Tamas Varga Talán abban a formában, ahogy régen ment a rutinozás, tényleg nincs sok értelme, és nem tudom, hogy manapság mit csináltatnak a diákokkal a gyakorlópályán, de én bizony kötelezővé tenném az 1 napos vezetéstechnikai tréninget minden friss jogsisnak (persze sok "öreg rókának" sem ártana, de az most hagyjuk), de már saját autóval. Vagyis 1/2-1 év vezetés után irány a tréning! Fékezés, szlalomozás műgyantán, rántópad... stb.

  • Tamas Varga

   Tamas Varga

   Hónapja

   32 éve oktatok, semmi jelentôsége a felkészítés végeredményéhez a külön rutinvizsga eltörlésének. Most is gyakorlópályán kezdjük az alapoktatásal.

 89. Zsombor Kunkli

  Zsombor Kunkli

  Hónapja

  Egyébként tényleg benne van, hogy hibázik az ember, teljesen jogos. Számomra az a fura, hogy vannak emberek, akik nem érzik friss jogsisként sem, hogy mikor hol fér el a kocsi. Ezzel nem megkövezni akarom, csak én ugyanígy voltam teszt pályán friss jogsisként. Valószínűleg bennem több volt az óvatosság, pedig ott is volt lassító és előtte nyomtam neki, ami a csövön kifért. Szerencse, hogy ez a tanuló pénz itt történt és nem közúton. Azért respect, hogy elment friss jogsisként ^^

 90. krono

  krono

  Hónapja

  Nincs ezzel nagy baj, inkább itt legyen túl sok, mint a közúton, erre való a tanpálya

 91. Péter Árvai

  Péter Árvai

  Hónapja

  Kezdő jogsis és bevállalta. 🙂 Mármint nem a vezetést, hanem majd amit ráborítanak a kommentszekcióban... 🥴 Erik gyakorolj sokat, vezess óvatosan és sok balesetmentes kilométert kívánok!

  • White Man X

   White Man X

   Hónapja

   @Levente pont ezért nem kell foglalkozni másik véleményével. Csak magaddal. :)

  • Levente

   Levente

   Hónapja

   Pont ez a tipikus negativitás, ami elveszi az emberek kedvét attól, hogy jobbak legyenek, mert mindenki próbálja itt a fotelből kiélni, hogy jajj, milyen béna a gyerek, pedig szerintem ahhoz képest hogy mióta van jogsija, jobban teljesít sok embernél akivel találkozom az utcán. Nekem is csak 3 éves lesz a jogsim nyáron, kb 100e km-el az "övem" alatt, közúton elég jól vezetek, ahhoz képest, mások szerint is, nem csak a saját véleményem, mégsem lennék szerintem jobb a pályán sokkal mint a srác, mivel az életben, hányszor kell szalonoznod úgy, hogy ne billentsd túl az autót és váljon irányíthatatlanná? A legtöbb az egy három mozdulatos kikerülés amit az úton csinálni fog az átlag ember. Sokan vészfékezni sem tudnak/mernek, nem hogy megoldani egy hirtelen kialakult helyzetet pánik nélkül, saját, vagy akár más hülyeségéből eredendően. Ezer szónak is egy a vége, büszke vagyok rád Erik, tartsd meg a jó szokásodat, és fejleszd magad, egyszer jól fog jönni! Szerk: A videóban hiányzott az alulkormányzottságra a magyarázat, lentebb írt valaki egy kommentet róla, azt ajánlom mindenkinek, engem már egyszer mentett meg az, hogy tudtam, hogy hogyan kell ilyenkor viselkedni.

 92. sunblindX

  sunblindX

  Hónapja

  Na, ez bátor dolog volt. Respect! Érdemes körözni Kakucson párszor, ott is rengeteget lehet tanulni.

 93. PAT068

  PAT068

  Hónapja

  Értem, hogy cuki, de nem tudom, nekem ez a rész inkább gáz volt, mint aranyos, hogy a kevés rutinnal eljött vezetgetni. Lehetne még esetleg egy németjuhász triciklin, vagy egy mozgássérült (no offense) tolókocsival, esetleg egy raktáros targoncával. Ettől többet vártam azért egy Michelisz által beharangozott sorozattól.

  • Ajtony

   Ajtony

   27 napja

   ​@PAT068 Elvárod, hogy megértsenek úgy, hogy nem veszed tudomásul mások mondanivalóját. Ez a műsor ilyen, hogy bárki jöhet. Nem "Profi a Pályán" a címe, hanem "Tulaj a Pályán". Ha csak profik jöhetnének, akkor az már egy másik műsor lenne. "Tulajok" között pedig vannak tapasztaltak és tapasztalatlanok. Ez a műsor most az utóbbiról szólt. Ilyen egyszerű.

  • Gábor Orosz

   Gábor Orosz

   Hónapja

   @PAT068 neked is :) még a fogalmazást gyakoroljuk kicsit.

  • PAT068

   PAT068

   Hónapja

   Szövegértés ötös :)

  • Gábor Orosz

   Gábor Orosz

   Hónapja

   @PAT068 ezt valahol ott szúrtad el, amikor szerinted már tricikliző kutya is jöhetne, mert te Michelisz szintet vártál. Pont az a szép ebben a szériában, hogy bárki jöhet. nagyon félre értelmezted a címet, ha nem ez jött le. Michelisz azért volt ott, hogy beállítson egy időt, amihez lehet viszonyítani. Kopaszék még azért, hogy legyen pár leadható rész addig is, míg a tulajokat beszervezik.

  • PAT068

   PAT068

   Hónapja

   Öhm ti amúgy eléggé félreértetek, de fújjátok csak ugyanazt a témát mindannyian. De akkor újra: nem a sráccal van bajom, tök aranyos, hogy vezet, de szerintem ezt nem egy Totalcar "szintű" oldalon kellene mutogatni (már amennyire szint az, ami még itt megy, már nem a 2010-es évek elején vagyunk amikor alig vártam, hogy TC epizódot láthassak). Nem arról kellene szólnia szerintem egy ilyen résznek, hogy majdnem elcsapja a táblát, hanem érdemben végigmegy. Nem jelentkezek főzőműsorba, hiszen max popcornt tudok csinálni, elismerem, nem megyek oda. Azok az emberek akik pedig egy heroikus küzdelemnek fogják fel, hogy na bezzeg ő kiállt a nagyközönség elé elmondanám, hogy szerintem senki nem fogott fegyvert a fejéhez, illetve, ha már elment, vállalta h nyilvánosságra kerül az, ami ott történik. Nem jelentkezek ilyen műsorokba, én inkább műsoron kívül fogok elmenni egy hasonló tanpályára, hogy tapasztaljak hasonló körülmények között.

 94. József Sági

  József Sági

  Hónapja

  Ha már azt elértétek h az utcán néha eszébe jut h sok lehet a tempó és előbb fékezz már mindent elért a TAP!

 95. Bence Bozsik

  Bence Bozsik

  Hónapja

  Ez teljesen tiszteletre méltó, nem azzal van a probléma ha valaki nem tud vezetni, hanem ha mellé azt hiszi hogy ő a császár és az utcán rakja fel egy oszlopra pár gyalogossal együtt. Ez a srác elmegy pár vezetéstechnikai tréningre és meg is lesz a tapasztalat.

  • Tamás Kovács

   Tamás Kovács

   22 órája

   @piotor81MERLIN240 inkább itt versenyezzen, mint a Szentendrein ...

  • Deloin Alain

   Deloin Alain

   28 napja

   @piotor81MERLIN240 ennyi... és a tisztelt tantramasszőr hiperkorrekt nagyon tapasztalt "topkommentelő" meg a kéccévalahány lájkolója itt ömlengenek vélelmezem abban a tudatban hogy ők aztán tudnak vezetni, de ha már ez a fiúka felvállalja tapasztalatlanságát akkor nem restek megkínálni jóindulatukkal és elismerésükkel egy like formájában .. :)) állati ! :))))))

  • Deloin Alain

   Deloin Alain

   28 napja

   @Bozsik Benedek ez nálad top komment??. :))) húú barátom... az eleje korrekt, aztán a végén borul minden :)))))))))))))))))))))))

  • Deloin Alain

   Deloin Alain

   28 napja

   "Ez a srác elmegy pár vezetéstechnikai tréningre és meg is lesz a tapasztalat." ahha...jólvanakkor... Gondolom Te is "pár" tréningen szerezted a tapasztalatodat hogy ilyen tapasztalt kommentet írsz a tapasztalásról...

  • Róbert Nagy

   Róbert Nagy

   Hónapja

   @piotor81MERLIN240 Versenyezni ment egy versenypályára, szabályozott körülmények közé. Szerinted ez baj? Akkor ne nézz Forma1-et sem. Ha nem láttad volna, ez egy verseny. Szerinted a köridők mit jelentenek? De ez így teljesen rendben is van. A srác normális, és ez a lényeg.

 96. Zsolt Kis

  Zsolt Kis

  Hónapja

  "Kijátszottam az összes need for speedet"... Úgy érzem ez is egy jó rész lesz 😁😁😁😁😁😁

  • györgy rajz

   györgy rajz

   29 napja

   @Gábor Petre Ahogy kimondta , már meg is jött a kedvem a kommenteléshez...

  • grafithuszar

   grafithuszar

   Hónapja

   Én is pont erre gondoltam. De legalább most kapott egy "pofont" és látszott rajta hogy leesett neki hogy még van tér a fejlődésre. Nincs ezzel semmi gond, egy vezetéstechnikai tréninget én amúgy is kötelezővé tennék minden friss jogsisnak aki leveztett már 5-6 ezer kilómétert

  • Róbert Nagy

   Róbert Nagy

   Hónapja

   @Bálint Üveges Az pont az autóipar hőskorában készült.

  • Németh Gábor

   Németh Gábor

   Hónapja

   @Gábor Petre ezzel nem vagy egyedül! :D

  • Vegyes Tamás /#VTMDrifting/

   Vegyes Tamás /#VTMDrifting/

   Hónapja

   ezen én is becringeltem :D :D :D :D :D :D

Következő