Autók és más járművek

Nagyon jónak kell lennie, ha így néz ki - Totalbike teszt: Yamaha MT-09 (2021)

2021-re az MT-09-et alapjaitól újragondolták, új váz, futómű, elektronika, nagyobb blokk - és új külső, amit még szokni kell.
Ha pedig elolvasnád az írott tesztjét, irány a Totalbike.hu:
totalbike.hu/tesztek/2021/03/03/bemutato_yamaha_mt-09_2021/
#totalbike #tbteszt #mt09

Megjegyzés 

 1. Levente Vincze

  Levente Vincze

  12 napja

  Srácok nincs senki aki esetleg valamilyen mód beszélni vagy méginkább figyelmet fenttartani képes? Arról már le is mondtam, hogy olyan ember teszteljen aki motorozni is tud. Ennek így katalógus adaton kívül nem sok értelmét látom

 2. Gergely Kalmár

  Gergely Kalmár

  27 napja

  Végre egy ember aki ért a motorokhoz technikailag és szereti is őket! Nem tökéletes a srác, még gyakorolnia kell, de a két legfontosabb alap adott! Hajrá!

 3. Gábor Kiss

  Gábor Kiss

  29 napja

  A seggkirakós súlypont áthelyezésnél konkrétan, sírtam. 😂 🤣 Nem találtatok senkit aki esetleg, még motorozni is tud? 🙈😂

 4. Gábor Mérai

  Gábor Mérai

  Hónapja

  kawa z900 ezerszer szebb!

 5. Károly Stemler

  Károly Stemler

  Hónapja

  Kanyarodashoz nem itt fogok szerezni, de ha rendes motoros videot szeretnek latni, akkor jo helyen vagyok. Zombi kepernyöerett lett? Kiraly.

 6. Zoltan Zima

  Zoltan Zima

  Hónapja

  Totalcar video 2021 ben :halk ; hangos; hangos; k**** hangos; k**** hangos; k**** halk ... Gratulálok!

 7. Jácint György

  Jácint György

  Hónapja

  Mondjuk nekem jobban tetszik

 8. zoltan major

  zoltan major

  Hónapja

  Amit csak lehet elbaxtak rajta! Ülés a hátso kerék feléig ér, kipuffogó sehol, az elsőlámpa szégyen, na és az a kormánykiemelés.😭

 9. szabazso

  szabazso

  Hónapja

  Kawa Z900?

 10. Playtech269

  Playtech269

  Hónapja

  MT 09 2019 are better

 11. Playtech269

  Playtech269

  Hónapja

  MT 09 2017 are better

 12. Mátyás Vásárhelyi

  Mátyás Vásárhelyi

  Hónapja

  esetleg egy Ducati monster teszt?

 13. Mátyás Vásárhelyi

  Mátyás Vásárhelyi

  Hónapja

  komolyabb mint a simsonom volt az biztos! Jó gép!

 14. József Kováts

  József Kováts

  Hónapja

  Dodor bemutatói jobbak

 15. BenceBME

  BenceBME

  Hónapja

  Zombi az isten 👍🏻👏😜🥳 Osztrák lenne, tuti nem mennék le a pincéjébe ha leinvitálna!

 16. Dániel Farkas

  Dániel Farkas

  Hónapja

  Formabontó design az biztos, ugyanakkor ha a Yaminak az volt a célja, hogy messziről tudja az ember hogy a '21-es MT 09, vagy akármelyik kisebbik tesó jön szemben, sikerült elérnie (bár, már az előző szériával is véleményem szerint). Láttunk már ilyet 4 keréken is és 2-n is. Ez így az motor, amit addig kell nézni amíg meg nem tetszik. Illetve amíg élőben nem látja az ember, nehéz véleményt mondani. Meglátjuk mit hoz az aftermarket, vagy egy facelift ha nem jönnek a számok. Az, hogy a fesszab kilóg és nincs bebugyolálva, még lehet valami turbulens légáramlásból adódan hűtést is kapnak így menet közben a benne lévő félvezetők közvetetten és nyertek nekünk pár ezer km-ert plusszban. Tech oldalról 10/10 amit ennyi pénzbe belenyomtak. Ami inkább extra info, hogy gyári konfigurátorral egy Akra rendszer (ami kb ugyan úgy szól mint a gyári és nem ad akkora plusz aztak*rvát, mint egy előző szérián pl.) , 818e magyar pengőbe kóstál..

 17. yellowoneish

  yellowoneish

  Hónapja

  Nekem inkább az xsr 900 fehér pirosban

 18. Viktor Kelemen

  Viktor Kelemen

  Hónapja

  A vágónak komoly feladatot adtatok, úgy látszik két félig elcseszett anyagból kellett neki egyet összefrankeinstein-elnie... Minden tiszteletem hogy nézhető lett, nem lettem volna a helyében.

 19. Szabolcs Gáspár

  Szabolcs Gáspár

  Hónapja

  Nem értem ezt a fajta motor designt. Se eleje, se vége, csak középen egy nagy tömb. A kipufogó és a mindenféle randa gépészeti elem meg random lóg rajta itt-ott. Ennyi pénzért ez szánalmas. Pedig szeretem a Yamahát... De ez nekem gagyi. Kár érte. Az a lámpa meg... röhejes.

 20. Ádám Hajdú

  Ádám Hajdú

  Hónapja

  "teljesen új a teteje a levegőtől , ahogy bejön"

 21. Norbert Viszmeg

  Norbert Viszmeg

  Hónapja

  Zsír lett megint, én csak azért könyörgök, hogy legyenek motoros videók pls

 22. Badgeholder

  Badgeholder

  Hónapja

  Ezt a hátrafele kinyúló rendszámtáblatartó fütyi akármit igazán elfelejthetné az ipar, mert eszement gusztustalanul néz ki.

 23. Viktor Kővári

  Viktor Kővári

  Hónapja

  2hete akartam venni egy 2021es 09est de egyszerűen nem tudtam lenyelni ahogy kinéz... így lemondtam róla és inkább egy 2020as lett belőle!

 24. Dániel Kövesi

  Dániel Kövesi

  Hónapja

  Háát. Mintha egy pitbullra rátették volna egy mopsz fejét. Talán így tudnám szavakkal leírni xd

 25. György Fekete

  György Fekete

  Hónapja

  Kurvajók ezek az új motoros videók. Én nem motorozom, de érdekel a technika és Zombi jó arc, jó a szövege és a kamera is szereti! Az Égésteret is mindig meghallgatom, ha benne van.

 26. Mosherxx

  Mosherxx

  Hónapja

  Könyörgöm vegyetek egy rendes mikrofont vagy tanuljátok meg használni. Motor hangja ordít de a beszéd hangot meg nem hallani.

  • hatesz

   hatesz

   26 napja

   Meg esetleg komolyabb motoros öltözetet. Nincs szponzor?

 27. Böröcz Gyula

  Böröcz Gyula

  Hónapja

  Szerintem ezt ne eröltessétek! Bünteni még nem lehet vele, de legalább megalszik a tej a szájában. És borzalmasak az eröltetett poénok.

 28. Kre tya

  Kre tya

  Hónapja

  Uhh, hát nekem ez így ebben a formában inkább úgy néz ki, mintha lenne a Yamahának már egy meglévő terve az R9-esre, csak tettek rá kormánymagasítót, meg ledobták az idomokat róla gyorsba. Vagy csak én látom ezt az egészet így? :) Én nagyon adnám, ha ez a moci bejönne az R6 helyére, amit most a levesbe dobtak.

 29. László Bakk

  László Bakk

  Hónapja

  Azért a nagy szerpentinezés közben az 50-es tábla nem potyára van kint, a hegyi pihenőnél bármikor elétek fordulhat egy autó.

  • László Bakk

   László Bakk

   Hónapja

   @Daniel Batu Próbáld az időegység alatt elhagyott terelővonalak számát.

  • Daniel Batu

   Daniel Batu

   Hónapja

   Én akárhogy bűvöltem a videót...nem láttam a motor óraegységét 😂 tehát miből feltételezed azt, hogy átlépte az 50-es sebességhatárt? Kameránál egy lassú záridő simán ad olyan motion blur-t mintha nagyobb sebességgel haladna a valósnál 😂👏🏻 problem solved

  • Mosherxx

   Mosherxx

   Hónapja

   Vártam az önkéntes rendőr megjelenését. Relatív sebesség? Kiváncsi lennék motoros kolléga, hogy te a mindennapokban halálpontosan tartod-e a táblákon szereplő sebességet. Amennyiben igen akkor te egy különleges ember vagy.

  • László Bakk

   László Bakk

   Hónapja

   @Ákos Pásztor Pontosan. Kitapasztaltam, hogy a motoros társadalom túlnyomó része fittyet hány a közlekedésbiztonsági szabályokra, a kulturális normákra (herélt kipufogók), az endúrosok a vadvédelemre és környezetvédelemre, ezért semmilyen közösséget nem vállalok velük.

  • Ákos Pásztor

   Ákos Pásztor

   Hónapja

   @László Bakk Egyre furább ez a perverzió akkor :D Saját magadat emlékezteted a videók nézésével, hogy mit ne csinálj?

 30. Spyder One

  Spyder One

  Hónapja

  Baszki, lehetne úgy keverni azt a kurva hangot, hogy ne kelljen egyfolytában a hangerő gombbal baszkurálni? De tényleg az összes tc videó ilyen. A szöveg sokkal halkabb, mint a zene, vagy a háttér zaj (pl. mikor a motor hangját próbáljátok bemutatni). Dobjátok már ki azt a fakezűt, aki ezt keveri! B+ nem lehetne a kész felvételt visszahallgatni mondjuk egy-két referencia készüléken ( tévén, telefonon)? Elnézést a hangnemért, de kibaszott bosszantó, hogy az amúgy érdekes tartalmat tönkre bassza a szar audió keverés. Bármin nézem szar, a telefonomtól a 7.1-es hangrendszeremig.

  • hatesz

   hatesz

   26 napja

   Hiába kommenteled a hangerő/hangminőség problémát bárhová, a videók mellett anno a podcast is fos volt, pedig azt gondolták hogy hu milyen szuper minőségű... A TC ennyire igényes....

  • Spyder One

   Spyder One

   Hónapja

   @Róbert Iván pedig a home office pont jól emulálja az itteni helyzetet. Ezt a videót például a Lenovo yoga 3 Pro tableten néztem.

  • Róbert Iván

   Róbert Iván

   Hónapja

   @Spyder One nehéz azt homofiszban, bár azt hiszem a gyerekeim adnak elég játtérzajt. De telefonon mindig megnézem fényelés és hangkeverés miatt. De a trónok harca utolsó része óta tudjuk (most akkor sötét volt, vagy nem), hogy onnantól, hogy mindenki máshol és máshogyan nézi, és nem egy szabvány moziban, szóval onnantól mindenkinek máshogyan szól. Sajnálom, hogy nálad épp rosszul.

  • Spyder One

   Spyder One

   Hónapja

   @Róbert Iván próbáld úgy visszanézni a kész anyagot a telefonodon, hogy nem a stúdióban ülsz, hanem mondjuk kint az irodában, háttérzaj mellett.

  • Spyder One

   Spyder One

   Hónapja

   @László Bakk Sony 7.1-es házimozi rendszer Yamaha hangfalakkal biztos nagyon szar. Amúgy igaz, filmekhez van hangolva, a sima sztereót multi sztereóra konvertálja, de a tévé adások pl. jól szólnak rajta. Bocs, hogy nem állítom át a rendszert pár HUeye videóért. Miheztartás végett pl. a Jay Leno videók is ilyen szarul szólnak. Viszont van sok olyan tartalom, ami ellenben szuper hangzású. De a lényeg, hogy gyakorlatilag bármin próbálom hallgatni ilyen. Ha csak a háttér, vagy a zene szól túl hangos, vagy a beszéd túl halk. Bőgetni meg nem fogom, nem baszok ki a családom többi tagjával.

 31. sunblindX

  sunblindX

  Hónapja

  Ahhb.szki, te zombifilmek szinkronizálására születtél. Sosem láttam ilyen trueblood expertet. :D Már a neved is erre utal. Ismerd fel. És teljesítsd be sorsod.

 32. János Csontos

  János Csontos

  Hónapja

  6:10-nél jön az, amire nincsenek szavak…

  • Cat Charmy

   Cat Charmy

   Hónapja

   Ez kemény volt 😅 ha megpróbálták volna felvenni a hangját, és nem sikerül vissza adni, azt is becsültem volna. De ez mi volt???

 33. N K

  N K

  Hónapja

  9799 euró... Biztossan egy élmény... Nagyon tetszik!

 34. Laz1Go

  Laz1Go

  Hónapja

  Ez a fejidom mintha egy kinai elektromos MTB-rol jott volna. Ekkora kormany kiemelo is egy vicc egy naked bikeon. A kipufogorol mar ne is beszeljunk. Ha mindenkepp ez a sor3 kellene akkor az uj Tracert vennem. Az igaz, hogy egy picit dragabb de legalabb szep is.

 35. André CC

  André CC

  Hónapja

  Hát szerintem nagyon ronda hangja van. Semmi karakter csak valami bugyuta de nem 2 se nem 4. Ronda is mint állat. De akkor is kéne 😀

 36. BlazeOfGlory717

  BlazeOfGlory717

  Hónapja

  A mongol torokénekes imitációnál majdnem félrenyeltem a müzlit basszus:D

 37. B L

  B L

  Hónapja

  Nekem 2020-as van, becserélném, ha a fejidom marad a régi, amugy nem! Első széria is jobban nézett ki mint ez! Szélvédelem nincs sok az enyémen se, de ezen szerintem nullánál is kevesebb!

Következő